ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΠΡΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Δεν αφήνει εκδήλωση για εκδήλωση των σιωνιστών, η κυβέρνηση του εθνικού Εφιάλτη Κούλη Μητσοτάκη. Σε όλες είναι παρούσα!

Τις προηγούμενες ημέρες, λοιπόν, στις Βρυξέλλες, έλαβε χώρα η συνεδρίαση της «Διεθνούς Συμμαχίας για την Μνήμη του Ολοκαυτώματος», στην οποία συμμετέχουν 34 χώρες – πιστά σκυλιά του διεθνούς σιωνισμού. Εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Ελλάδος (κι όχι της ελληνικής κυβέρνησης, έχει διαφορά το ένα από το άλλο…), ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Βαρβιτσιώτης. Ο οποίος, παρότι θεωρείται… βλαξ, τα κυνηγάει πολύ κάτι τέτοια, για ευνόητους λόγους…

Στην ομιλία του προς τους διεθνείς αφέντες, αυτός ο ταπεινός τους δούλος περιέγραψε τα μέχρι τώρα «επιτεύγματα της προσπάθειας καταπολέμησης του αντισημιτισμού στην Ελλάδα», υπογραμμίζοντας ότι το μεγαλύτερο ήταν «η εξάλειψη της κοινοβουλευτικής παρουσίας της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής».

Καυχήθηκε δε, πως στην δήθεν «δημοκρατική» Ελλάδα επιτρέπονται τα πάντα, αλλά «ο αντισημιτισμός δεν απαγορεύεται, μόνο δια Νόμου, αλλά και στην πράξη», υπενθυμίζοντας την πρόσφατη ανακοίνωση του Κούλη, ότι η Ελλάδα υιοθέτησε πλήρως τον Ορισμό Εργασίας του IHRA για τον Αντισημιτισμό, καθώς και τον Ορισμό Εργασίας για την Άρνηση και τη Στρέβλωση του Ολοκαυτώματος στις 8 Νοεμβρίου 2019 και έγινε, μάλιστα, η πρώτη χώρα που προέβη σε αυτήν την ενέργεια.

Άξιοι, πανάξιοι δούλοι του σιωνισμού, ο Κούλης και η κομπανία του!