ΤΟ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ… ΕΞΑΦΑΝΙΖΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΦΟΒΙΖΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΒΛΩΣΗ!

Μετά την απαγόρευση από την κυβέρνηση των «εθνικοφρόνων» της καμπάνιας κατά των εκτρώσεων, γιατί δήθεν… «διχάζει την κοινωνία», ανέλαβε δράση το παρακράτος των «γκρουπούσκουλων» που προεκλογικά υποσχόταν πως θα… εξαφανίσει ο Κούλης Μητσοτάκης, προς εκφοβισμό των γιατρών που δεν θέλουν να σκοτώνουν αγέννητα παιδιά, δια των εκτρώσεων!

Έτσι, το λεγόμενο… «φεμινιστικό τμήμα» των πατενταρισμένων και ξεφωνημένων παρακρατικών του Ρουβίκωνα, εισέβαλλε σε ιατρείο γυναικολόγου του Κέντρου Υγείας Πατησίων, για να τρομοκρατήσει μια γυναίκα γιατρό με συνείδηση, που προσπάθησε να πείσει μια γυναίκα που πήγε να κάνει έκτρωση για τις συνέπειες της πράξης της και για τις επιπλοκές που μπορεί να παρουσιαστούν!

Μάλιστα, το «γκρουπούσκουλο» δημοσιοποίησε κιόλας την πράξη ξεκάθαρης τρομοκρατίας, υπό το σύνθημα «είμαστε αποφασισμένες πως δε θα επιστρέψουμε στο μεσαίωνα» και βέβαια το ξεφτιλισμένο ψευδοκράτος των «εθνικοφρόνων» κάνει ότι… κοιμάται!!!