ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ-ΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο «ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ» ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

Μια διμηνιαία έκθεση των επαγγελματιών «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων» της Oxfam και του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες, δημοσίευσε η λαχανοφυλλάδα του χοντρού κουμπάρου του Μητσοτάκη.

Παρότι ο σκοπός της δημοσίευσης της έκθεσης ήταν άλλος, προέκυψαν απ’ αυτήν και κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία.

Όπως για παράδειγμα, ότι το 2019 διπλασιάστηκαν τα «προσφυγάκια» που… προτίμησαν την Ελλάδα δια θαλάσσης, σε σχέση με την περίοδο Τσίπρα και κυρά-Τασίας! Πιο συγκεκριμένα, το 2019 προσελκύθηκαν –μόνο δια θαλάσσης- 74.482 «προσφυγάκια», ενώ το 2018 είχαν προσελκυθεί τα μισά (36.130).

Γιατί στον τίτλο της ανάρτησης γράφουμε για τριπλασιασμό κι όχι διπλασιασμό των νέων λαθρομεταναστών από τον Μητσοτάκη; Γιατί μέχρι τον Ιούλιο που ανέλαβε πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, είχαν έρθει στην Ελλάδα λιγότερα από 20.000 «προσφυγάκια» και μετά έγινε το μεγάλο «μπαμ»!

Είναι δε ενδεικτικό, πως –σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που παραθέτουν οι «αλληλέγγυοι»- ο αριθμός των αφίξεων σε Λέσβο, Σάμο, Χίο, Κω, Λέρο τους «δύσκολους» από απόψεως καιρικών συνθηκών μήνες (Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο) ανήλθε σε 23.316, ήτοι 253 την ημέρα!!!

Άξιος, άξιος του Σόρος ο «εθνικόφρων» Μητσοτάκης κι ο Τσίπρας με την κυρά-Τασία να πάνε να… κουρεύονται!