Η ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΜΑΧΗ

Το πιο αγαπημένο κομμάτι του δικού μου σπιτικού ήταν και είναι η βιβλιοθήκη μου, που ξεκίνησα να την γεμίζω στα τέλη της δεκαετίας του ΄70. Εδώ υπάρχουν αγαπημένες συντροφιές, όπως εξακολουθώ να αποκαλώ τα βιβλία μου. Και ένα από τα, κατ΄εμέ κορυφαία, εξακολουθεί να είναι το ΕΠΙΚΟ δημιούργημα του αλησμόνητου Ανδρέα Δενδρινού, «Ελληνισμός – Σιωνισμός», Εκδόσεις Ελεύθερη Σκέψις, ένα βιβλίο που έκανε πολλούς από μας να αποφασίσουμε να γίνουμε, αυτό που υπηρετούμε και για το οποίο δώσαμε τη νεότητα και εξακολουθούμε να δίνουμε την ταπεινή μας καθημερινότητα. Να γίνουμε Εθνικιστές, να είμαστε και να δηλώνουμε αμετανόητοι, έναντι όλων.

Αυτό που εξακολουθεί να είναι επίκαιρο, μετά από τα σαράντα και πλέον χρόνια της πρώτης έκδοσης του συγκεκριμένου πονήματος είναι το επιμύθιο του. Ότι δηλαδή, είτε ασχολούμαστε με λεπτομέρειες, είτε με τοπικά, είτε με ευρωπαϊκά, είτε με θέματα παγκόσμιου ενδιαφέροντος, όλα καταλήγουν στην προαιώνια μάχη. Στη μάχη μεταξύ του πατρός ΟΛΩΝ των Εθνικών Πολιτισμών, του Αιώνιου Ελληνισμού και του σιωνιστικού τίποτα, του δημιουργήματος του συνονθυλεύματος των νομάδων της «γης χαναάν». Κι αν αυτό φαίνεται ακραίο και αναθεωρητικό, ας αντιπαραθέσει όποιος διαφωνεί ΕΝΑ και μόνο δημιούργημα σιωνιστικού πολιτισμού. Μόνο «συμφωνίες», οικονομικής φύσεως υπάρχουν με τον γιαχβέ, για τον ορισμό του ως περιούσιου και κυρίαρχου επί γης λαού και με μνημεία, Θείου σεβασμού, χρυσά μοσχάρια.

Σήμερα, εκείνο στο οποίο όλοι οι υποτελείς στην παγκόσμια σιωνιστική παρακμή δεν μπορούν να αντιληφθούν είναι το ότι η υπεροχή του Ελληνισμού, που είναι η μήτρα και η έμπνευση όλων των κατά τόπους Εθνικιστικών Κινημάτων, στην γαία Ευρώπη, αλλά και παγκόσμια, είναι ότι η προσωρινή τους «νίκη» είναι φαινομένη!

Η υπεροχή του αληθούς είναι, όπως ήταν πάντα στην ιστορική διαδρομή, Ελληνική και μόνο!

 Ζήτω η Νίκη!

 ΚΙΜΩΝ ΡΩΜΑΝΟΣ