ΟΙ… ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΧΑΡΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ «ΜΠΟΜΠΑ» ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝΙ!

Μπορεί οι της Νουδούλας να δηλώνουν όπου σταθούν κι όπου βρεθούν πως καταδικάζουν την τρομοκρατία «απ’ όπου κι αν προέρχεται, χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους», αλλά εννοούν μόνο την εγχώρια τρομοκρατία. Την διεθνή τρομοκρατία, όχι μόνο δεν την καταδικάζουν, αλλά δε διστάζουν να την επικροτούν κιόλας!

Έτσι, μετά από τις δηλώσεις του Κούλη στην Αμερική, με τις οποίες υποστήριζε τη δολοφονία του Ιρανού στρατηγού Σουλεϊμανί από τους διεθνείς γκάνγκστερς – τρομοκράτες (ο μόνος πρωθυπουργός ευρωπαϊκής χώρας που έκανε τέτοια δήλωση!), και ο… φέρελπις βουλευτής του Μπάμπης Παπαδημητρίου δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ πως χάρηκε με την “μπόμπα που έριξαν στον Σουλεϊμανί”.

Αν «αύριο» κάποιοι απ’ αυτούς που η Νουδούλα έχει εγκαταστήσει σ’ ολόκληρη τη χώρα (τους λεγόμενους «πρόσφυγες»), για τους οποίους κανείς δεν ξέρει «από πού κρατάει η σκούφια τους» και αποδεδειγμένα βρίσκονται ανάμεσά τους ισλαμιστές τρομοκράτες, ρίξει μια «μπόμπα» και σκοτώσει έναν, δύο, πέντε, δέκα ανύποπτους Έλληνες, σε αντίποινα για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού και κυβερνητικών στελεχών υπέρ της διεθνούς τρομοκρατίας, τι θα κάνετε ΗΛΙΘΙΟΙ;