ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ, ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ… 100 ΦΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Μια εγκληματική ομάδα 15 «προσφύγων», κυρίως από χώρες της Βορείου Αφρικής (Αλγερία, Μαρόκο), με πεδίο δράσης τα Εξάρχεια, το Σύνταγμα, την Ομόνοια, την Ακρόπολη, και τον Άγιο Παντελεήμονα, έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, ενώ αναζητούνται άλλοι 6 συνεργοί τους.
Τα μέλη της συμμορίας διέπρατταν ληστείες και κλοπές από διερχόμενους πολίτες και τουρίστες καθώς και σταθμευμένα οχήματα, αφαιρώντας χρήματα, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές καθώς και προσωπικά αντικείμενα, ενώ επιδίδονταν και σε εμπόριο ναρκωτικών.
Από την μέχρι τώρα έρευνα εξιχνιάστηκαν 20 κλοπές από οχήματα, 21 κλοπές τσαντών και πορτοφολιών από διερχόμενους, 3 κλοπές από γραφεία και οικίες, 2 ληστείες σε πεζούς και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Κι όπως συμβαίνει σχεδόν με όλους τους εγκληματίες που συλλαμβάνονται κατά καιρούς, έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για συναφή ποινικά αδικήματα και μάλιστα συνολικά έχουν συλληφθεί ή έχουν σχηματιστεί δικογραφίες εις βάρος τους, πάνω από… 100 φορές, αλλά το «αντιρατσιστικό» ψευδοκράτος δεν τους απελαύνει, για να σωθεί ο κοσμάκης από την κακοποιό δράση τους!!! Γιατί άραγε;