ΡΕ ΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΤΣΙΑΡΤΑΣ;

Ασφαλώς, όλοι γνωρίζετε τον Βασίλη τον Τσιάρτα. Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, που τα τελευταία χρόνια –την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ- απασχολούσε κάθε τόσο το πανελλήνιο με τις φλογερές αναρτήσεις του στο Facebook, στις οποίες εξέφραζε πατριωτικές θέσεις και κατακεραύνωνε την κυβέρνηση.

Τι ωραία που τα’ γραφε! Αλλά να, τα «βέλη» του κατευθύνονταν μόνον προς τον ΣΥΡΙΖΑ, άντε και στους τότε συμμάχους του, τους ΑΝΕΛ και… μέχρις εκεί. Ποτέ όμως η καυστική κριτική του Βασιλάκη δεν ακούμπησε την Νουδούλα, κι ας ήταν το… έτερον ήμισυ του ΣΥΡΙΖΑ σε κάποιες περιπτώσεις που στηλίτευε εντόνως.

Τέλος πάντων, έγιναν οι εκλογές, βγήκε η Νουδούλα, χάθηκε αιφνιδίως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι ο Βασιλάκης, που εδώ κι εφτά μήνες δεν έχει πει κουβέντα κατά της Νουδούλας, κι ας εφαρμόζει πιστά την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, κι ας προσελκύει χιλιάδες νέους λαθρομετανάστες, κι ας εποικίζει-ισλαμοποιεί την ηπειρωτική και νησιωτική χώρα, κι ας κάνει τεμενάδες στην Τουρκιά, κ.τ.λ., κ.τ.λ., κ.τ.λ. 

Κι απορούσαμε μέχρι χθες, που χάθηκε ο Βασιλάκης, με τις… πατριωτικές του ανησυχίες! Χθες όμως μάθαμε την αιτία της εξαφάνισής του. Τώρα είναι απασχολημένος με… άλλα πράγματα, όπως για παράδειγμα να παίζει τένις με τον Μπουμπούκο!

Καταλάβατε τώρα τι ρόλο έπαιζε το «πατριωτάκι»;