Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: 22.000 ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ, ΣΥΝΟΛΙΚΑ 27.000 Σ’ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΠΛΟΥ!  

Ενώ οι «αφίξεις» νέων λαθρομεταναστών στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου –και κατά προτίμηση στην Λέσβο- είναι συνεχείς και μαζικές, για τα διάφορα κυβερνητικά όργανα που ανακοινώνουν στοιχεία και αριθμούς, δίνουν περί τους 18-19.000 στην Μόρια και συνολικά 20-21.000 σ’ ολόκληρο το νησί. Έχει «κολλήσει η βελόνα»; Όχι, αποκρύπτουν τα πραγματικά στοιχεία, για να καθησυχάσουν τον κοσμάκη!

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα δήλωσε σήμερα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο περιφερειάρχης  Βορείου Αιγαίου κ. Μουτζούρης, στην πραγματικότητα μόνο στην Μόρια βρίσκονται 22.000 «προσφυγάκια» (5.800 παρέδωσαν στον Μητσοτάκη τον Ιούλιο ο Τσίπρας και η κυρά-Τασία…), ενώ σ’ ολόκληρη την Λέσβο φτάνουν τις 27.000!!!

Επιπροσθέτως, αποκάλυψε πως νέα «προσφυγάκια» έρχονται στην Ελλάδα –για να πάρουν τα επιδόματα που μοιράζει πλουσιοπάροχα η κυβέρνηση των «εθνικοφρόνων» και για να πάρουν σειρά για εγκατάσταση στα ξενοδοχεία της ηπειρωτικής Ελλάδας!-  ακόμα και τις ημέρες που έχει 10 μποφόρ αέρα και απαγορευτικό απόπλου για τα μεγάλα πλοία: «όταν ήταν το απαγορευτικό απόπλου πριν από 10 ημέρες, σε μια ημέρα είχαμε 283 αφίξεις με καρυδότσουφλα ενώ τα μεγάλα πλοία δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν».
Τα συμπεράσματα δικά σας!