ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΑΣΚΑΡΑ! ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! 

Στη δημοσιότητα έδωσε νωρίτερα σήμερα το ρωσσικό πρακτορείο TASS, το προσχέδιο της Διάσκεψης του Βερολίνου, που θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι.

Την ίδια ώρα, λοιπόν, που τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του Κούλη γράφουν ότι ο δικός τους έχει «σημαντικές τηλεφωνικές επικοινωνίες με Ευρωπαίους αξιωματούχους, προκειμένου να διασφαλιστεί πως στη Διάσκεψη θα ακουστεί και η θέση της Ελλάδας», αποκαλύπτεται ότι το προσχέδιο δεν περιέχει καμμία απολύτως αναφορά στην συμφωνία Λιβύης-Τουρκιάς! Το οποίον σημαίνει, ότι σε περίπτωση που οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές τα βρουν σε όλα τ’ άλλα και σχηματίσουν κυβέρνηση εθνικής ενότητας, το μνημόνιο Λιβύης-Τουρκιάς θα εξακολουθεί να ισχύει, με ότι αυτό σημαίνει για την Ελλάδα!

Προφανώς, οι… φίλοι μας οι Αμερικάνοι και το τσιράκι τους, η Μέρκελ, όχι μόνο απόκλεισαν την Ελλάδα από την Διάσκεψη, αλλά επιπλέον δεν έδωσαν και καμμιά σημασία στις ελληνικές θέσεις, για να μην κακοκαρδίσουν τους Τουρκαλάδες! Και γιατί να μην το κάνουν, αφού η Ελλάδα είναι «η πιο προβλέψιμη σύμμαχος των ΗΠΑ», όπως τους διαβεβαίωσε προσφάτως ο Μητσοτάκης; Με τους «πιο προβλέψιμους» θα ασχολούνται τώρα ή με τους «απρόβλεπτους» Τουρκαλάδες;