ΕΡΗΜΟΣ, «ΦΤΩΧΟΣ» ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ! ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ!

Σκληρή επίθεση στον Κούλη Νουδούλη έκαναν οι σαμαρικοί του antinews.gr μόλις ανακοίνωσε την Σακελλαροπούλου, διότι άφησε –και επισήμως πλέον!- στην απόξω τον Αντωνάκη Σαμαρά, που ονειρευόταν προεδρία! Είναι η δεύτερη φορά που ο Κούλης αδειάζει τον Σαμαρά, καθώς προ μηνών δεν τον έκανε ούτε επίτροπο στην Ε.Ε., όπως του είχε τάξει – ή πρόεδρος ή έστω επίτροπος, ήταν η υπόσχεση!

Μάλιστα, οι σαμαρικοί απειλούσαν ευθέως τον Κούλη με ομαδική ανταρσία στην ψηφοφορία της 22ας Ιανουαρίου, γράφοντας με νόημα: «Πάντως αναμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Όχι τόσο για το τι θα πράξει η αντιπολίτευση, αλλά η συμπολίτευση… Άραγε ήταν σοφή η επιλογή του Κυριάκου;

Οι βουλευτές του θα κρίνουν, οι οποίοι δεν θα ψηφίσουν μόνο για την επόμενη Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά και για το μέλλον της κυβέρνησης».

Όλες αυτές τις μέρες, λοιπόν, ο Σαμαράς βολιδοσκόπησε τα μέχρι πρότινος «σαμαράκια», αλλά προφανώς συνάντησε απροθυμία για ανταρσία, οπότε τελικά μόνο ο ίδιος δε θα είναι στη βουλή για να ψηφίσει την Σακελλαροπούλου, επικαλούμενος προγραμματισμένη επίσκεψη στην Αμερική, που δήθεν δεν μπορεί να ακυρώσει!

Είναι δε τόσο δειλός, που έχει στείλει επιστολή και στον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρο Καλαφάτη, με την οποία ξεκαθαρίζει ότι εάν βρίσκονταν στην Ελλάδα και στην ψηφοφορία θα ψήφιζε τη Αικατερίνη Σακελλαροπούλου!

Αυτό είναι το οριστικό πολιτικό τέλος του Αντωνάκη Σαμαρά, καθώς δεν έχει πλέον τίποτα να ελπίζει! Όσο για τα πολιτικά του εγκλήματα, ας τον συγχωρέσει ο Θεός, γιατί εμείς δεν πρόκειται!