ΚΑΡΓΑ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ» Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ! ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ… ΥΠΕΡΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!

«Ενωτική, υπερκομματική και προοδευτική» χαρακτήρισε την πρότασή του για την –διεθνώς και επιτοπίως άγνωστη- Σακελλαροπούλου. Δεν ξέρουμε για τ’ άλλα δύο, αλλά «προοδευτική» -και μάλιστα κάργα «προοδευτική»!- είναι σίγουρα!

Κατ’ αρχάς είχε τοποθετηθεί επί ΣΥΡΙΖΑ στην ηγεσία του ΣτΕ – και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το συριζαριό είναι έτοιμο να την υπερψηφίσει σύσσωμο.

Από κει και πέρα, υπήρξε μέλος της μειοψηφίας που διαφώνησε με την κατάργηση του νόμου Ραγκούση για την ιθαγένεια, είχε ταχθεί υπέρ της αλλαγής των ταυτοτήτων των Ελλήνων πολιτών και της μη αναγραφής του θρησκεύματος, ενώ το 2018 υπό την προεδρία της το ΣτΕ αποφάσισε ότι είναι νόμιμη και αναγκαία η ένταξη των «προσφυγόπουλων» στα σχολεία των Ελληνοπαίδων.

Τέλος, είναι μεταξύ αυτών που ακολουθώντας τις οδηγίες της τρόικας και των «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων», αποφάσισε ότι η κατάργηση των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα ήταν… συνταγματική, για να… «σωθεί η χώρα».

Να την χαίρεστε, να την καμαρώνετε και… περαστικά σας, δεξιοί και… υπερδεξιοί ψηφοφόροι της Νουδούλας! Κι ευτυχώς να λέμε που έφυγε ο… ΣΥΡΙΖΑΣ από την εξουσία κι ήρθαν οι… ημέτεροι, για να τον επαναφέρουν (τον ΣΥΡΙΖΑ) από το… παράθυρο!