ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ! Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΤΟ ORUC REIS ΝΟΤΙΩΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ!

Τελείωσαν τα ψέματα, τα επικοινωνιακά σώου και τα κολπάκια των Κούληδων με τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια και πλησιάζει η ώρα της αλήθειας!

Δύο πραγματάκια, λοιπόν, ανακοίνωσε σήμερα ο Ερντογάν Πασάς:

1ον) πως θα στέλνει στρατά στην Λιβύη – προφανώς για να εκβιάσει τις εξελίξεις ενόψει της συνόδου του Βερολίνου και 2ον) πως θα στείλει το σεισμογραφικό πλοίο Oruc Reis για σεισμικές έρευνες νότια του Καστελόριζου, προς υλοποίηση του μνημονίου Τουρκιάς-Λιβύης:

«Με τη Λιβύη υπογράψαμε το μνημόνιο καθορισμού θαλάσσιων περιοχών ευθύνης. Στις περιοχές ανάμεσα σε Τουρκία και Λιβύη, δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε έρευνα ή γεώτρηση ούτε να περάσει οποιοσδήποτε αγωγός χωρίς την έγκριση των δυο χωρών. Εντός του 2020 επιταχύνουμε τις διαδικασίες και ξεκινάμε τις έρευνες και γεωτρήσεις στις περιοχές αυτές. Αφού παραχωρηθούν οικόπεδα και ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, το Ορούτς Ρείς θα πραγματοποιήσει εκεί σεισμικές έρευνες».

Για το πρώτο η Ελλάδα του «πιο προβλέψιμου συμμάχου των ΗΠΑ» (σύμφωνα με τον Κούλη…), που έχει τεθεί «εκτός νυμφώνος», δε μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα. Αναμένεται η αντίδραση των Κούληδων για το δεύτερο – αν και είμαστε σίγουροι πως η κάθοδος των Τουρκαλάδων θα είναι το έναυσμα για συμφωνία συνεκμετάλλευσης του ενεργειακού πλούτου στο Αιγαίο!

(ΥΓ): Ξεφτιλισμένα παπαγαλάκια, μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας! Το σεισμογραφικό (με τη συνοδεία πολεμικών…) θα σταλεί νοτίως του Καστελορίζου, κι όχι γενικώς και αορίστως «στις περιοχές που συμφώνησε με τον Σαράτζ»!