ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ! ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ!

Το βιολάκι του συμμορφωτισμού μέσω της υπερψήφισης των νομοσχεδίων της κυβέρνησης, το άρχισε ο Κούλης Νο 2 (Βελόπουλος) από την πρώτη στιγμή που μπήκε στη βουλή. Όπως και τα «χαχαχούχα» με τον Κούλη Νο 1 (Μητσοτάκη). Ο σκοπός του προφανής: να γίνει κάποια στιγμή ο… «Καμμένος» του και για να συγκυβερνήσει μαζί του.

Μέχρι τώρα, ο Κούλης Νο 1 δεν έχει χρειαστεί τον Κούλη Νο 2 για συγκυβέρνηση, παρά μόνο σε γενικά πλαίσια, δηλαδή να κρατάει ο Κούλης Νο 2 «χαμηλούς τόνους» και επί της ουσίας να μην κάνει αντιπολίτευση.

Μπορεί όμως να τον χρειαστεί στο μέλλον! Οπότε, ο Κούλης Νο 2 αφήνει ανοιχτή την «πόρτα», ψηφίζοντας ως και τον εκλογικό νόμο που βολεύει την Νουδούλα!

Ιδού τι δήλωσε σχετικά ο Κούλης Νο 2 σε σημερινή του συνέντευξη σε ραδιοσταθμό που υποστηρίζει αναφανδόν τον Κούλη Νο 1!

«Δεν μπορώ να αφήσω τη χώρα ακυβέρνητη για να κάνω το χατίρι του ΣΥΡΙΖΑ. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ήθελε τον προηγούμενο νόμο γιατί κυβέρνησε με αυτόν, συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ; Είδα τον εκλογικό νόμο, είναι στη σωστή κατεύθυνση, ειλικρινά σκέφτομαι γιατί να μην τον ψηφίσω;».

Ερώτηση: δεν έγινε μάθημα στον Κούλη Νο 2 το πάθημα του Λεβέντη, που καταποντίστηκε δημοσκοπικά και δεν ξανασήκωσε κεφάλι από τότε που υπερψήφισε τον εκλογικό νόμο του ΣΥΡΙΖΑ;

Απάντηση: ο Κούλης Νο 2 γνωρίζει πολύ καλά πως το κόμμα του είναι «μιας χρήσεως» και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να δώσει εξετάσεις συμμορφωτισμού στην Νουδούλα, για να τον μαζέψει στο «μαντρί»! Κι αν αυτό συμβεί τώρα που είναι η Νουδούλα κυβέρνηση, τόσο το καλύτερο γι’ αυτόν!