ΕΝΩ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, Ο… «ΝΕΟΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ» ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ… «ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΥ»!

Για πολιτική «υποχωρητικού κατευνασμού» κατηγορεί ο… «νεοεθνικόφρων» (κομμούνι από τα λίγα!) Μπογδάνος την προηγούμενη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υποστηρίζοντας με άρθρο του σε δημοσιογραφικό παπαγαλάκι του Μητσοτάκη, ότι η κυβέρνηση Κούλη έχει… καταργήσει αυτή την πολιτική και ακολουθεί «μια στιβαρή εξωτερική πολιτική που απαντά στην τουρκική προκλητικότητα με πράξεις»!!!

Κι όλα αυτά, τολμάει και τα γράφει δημοσίως αυτό το αντράκι της φακής, ενώ είναι κοινό μυστικό –που το υπονοούν κάθε τόσο με δηλώσεις τους ο Κούλης, οι υπουργοί του και τα κυβερνητικά στελέχη- ότι πάνε για συνεκμετάλλευση του φυσικού πλούτου του Αιγαίου με τους Τουρκαλάδες! Ακόμα και κατά τη διάρκεια του τελευταίου του ταξιδιού στην Αμερική, ο Κούλης δήλωσε πως «Δεν επιδιώκουμε να αποκλείσουμε οποιονδήποτε από την ενεργειακή συνεργασία στην ανατολική Μεσόγειο», εννοώντας βεβαίως πως δεν επιδιώκει να αποκλείσει τους Τούρκους, κι όχι τους… Ιρακινούς ή τους… Γιαπωνέζους!

Νεοεθνικοφρονίσκε της πεντάρας, ετοιμάσου να βρεις τρύπα να κρυφτείς, όταν θα ολοκληρωθεί η προδοσία! Δε θα δυσκολευτείς βέβαια, γιατί είσαι… πιθαμιάρης – μόνο που εκεί που θα κρυφτείς δε θα’ χει… ζεστό νερό για να πλένεις τα πιάτα!