ΕΚΤΙΜΗΘΗΚΕ Η… ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ… ΜΑΡΣΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ! 

Φαίνεται πως η… ετοιμότητα, η… ταχύτητα και η… ευελιξία που επέδειξε ο -φιόγκος!- Μηταράκης προχθές στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της Χίου, στην προσπάθειά του να ξεφύγει όταν τον πήραν στο κυνήγι οι αγανακτισμένοι πολίτες της Χίου, εκτιμήθηκε από τον Κούλη, που τον έκανε σήμερα υπουργό Λαθρομετανάστευσης! Αναπληρωτής υπουργός ορίστηκε ο μέχρι σήμερα αρμόδιος για το θέμα, αναπληρωτής ΠΡΟ-ΠΟ, Κουμουτσάκος.

Η ίδρυση υπουργείου Λαθρομετανάστευσης κρίθηκε επιβεβλημένη από την κυβέρνηση επισήμως επειδή διαπιστώθηκε… σύγχυση ρόλων. Ανεπισήμως, ο Κούλης ψάχνει για συγκεκριμένα εξιλαστήρια θύματα, στα οποία μετά από λίγο καιρό θα φορτώσει την ευθύνη για την λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα, προκειμένου να εμφανιστεί ως… αθώα περιστερά στον ελληνικό λαό. Παλιό κόλπο, το οποίο εφαρμόζουν όλοι οι καιροσκόποι πολιτικάντηδες που έχουν περάσει από την πρωθυπουργία!