«ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ» Ή ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;

Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ η φάρσα των επεισοδίων στις καταλήψεις στο Κουκάκι, με τις δίκες των συλληφθέντων να παίρνουν αναβολή και ν’ αφήνονται όλοι ελεύθεροι – υπό τους πανηγυρισμούς των

«αλληλέγγυων». Και γιατί παρακαλώ αναβλήθηκαν οι δίκες κι αφέθηκαν ελεύθεροι οι παρακρατικοί; Λόγω της απουσίας των περισσότερων αστυνομικών-μαρτύρων κατηγορίας! Τυχαίο; Δε νομίζουμε!

Όπως δεν ήταν τυχαίες και οι αστείες κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος, που απαγγέλθηκαν εις βάρος των παρακρατικών, ενώ όλοι τους είδαμε στα βίντεο να πετούν ολόκληρους τσιμεντόλιθους από μεγάλο ύψος εναντίον των αστυνομικών, με σκοπό να σκοτώσουν ή έστω να τους επιφέρουν βαριές σωματικές βλάβες!

Όπως δεν ήταν τυχαία και η έκθεση σε σοβαρό κίνδυνο αυτών των ανύποπτων βεβαίως αστυνομικών, από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ, κατά την επιχείρηση εκκένωσης των καταλήψεων. Έχει τα μέσα η Αστυνομία να «ξετρυπώνει» τους κάθε λογής κακοποιούς που είναι κλεισμένοι σε κτίρια και τους οποίους σκοπεύει να συλλάβει. Πετάει μέσα ένα δακρυγόνο, κι αυτοί βγαίνουν έξω με τα χέρια ψηλά, με ταχύτητα αστραπής! Γιατί άραγε δεν έγινε το ίδιο και με τους καταληψίες του Κουκακίου, παρά επελέγη να επιχειρήσουν έφοδο οι αστυνομικοί και να κινδυνεύσει η ζωή και η σωματική τους ακεραιότητα;

Μήπως γιατί το παιχνίδι κράτους-παρακράτους είναι στημένο από σκοτεινούς μηχανισμούς, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό του ελληνικού λαού από τα πραγματικά του προβλήματα; Όπως π.χ. ο εποικισμός της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας, με στόχο την αλλοίωση του πληθυσμού και την ισλαμοποίηση, ή η προδοσία που ετοιμάζουν τα καθάρματα οι «εθνικόφρονες», με συνεκμετάλλευση του εθνικού πλούτου στο Αιγαίο με τους Τουρκαλάδες!