ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΧΙΟΥΙ ΘΑ… ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΕΠΕΛΙΝ ΡΕ ΓΙΔΙΑ;

Μόλις έγινε κυβέρνηση η… «εθνικόφρων» Νουδούλα, ανακοινώθηκε ότι στην περιοχή της Σάμου θα ίπταται το διαβόητο Ζέπελιν των Olympic Games του 2004, για να… αποτρέπει την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών.

Φυσικά επρόκειτο για επικοινωνιακή φούσκα των Κούληδων, καθώς δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα και το Ζέπελιν ξεχάστηκε.

Τώρα, η κυβέρνηση των καθαρμάτων του εποικισμού της χώρας, βρήκε άλλο… ιπτάμενο αντικείμενο για να εντυπωσιάσει και να καθησυχάσει τον κοσμάκη – και μάλιστα στην ίδια περιοχή! 

Πρόκειται για ένα… ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού, τύπου Χιούι, το οποίο «μπαίνει στην μάχη της επιτήρησης των θαλασσίων συνόρων για τη αντιμετώπιση του προσφυγικού – μεταναστευτικού, στη Σάμο», όπως θριαμβολόγησαν τα δημοσιογραφικά καρακόλια των «εθνικοφρόνων»!

Και ποια θα είναι η «μάχη» που θα δώσει το Χιούι; «Η έγκαιρη καταγραφή των μεταναστευτικών ροών, σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα», σύμφωνα με τα ίδια καρακόλια!!! Δηλαδή, θα εντοπίζει και θα καταμετρά από αέρος τα «προσφυγάκια» που έρχονται και θα ειδοποιεί εγκαίρως το Λιμενικό για την… υποδοχή τους!

(ΥΓ): Κοπρόσκυλα «εθνικόφρονες», τα ψέματα τελείωσαν! Το πάθημα του Μηταράκη στην Χίο ήταν μόνο η αρχή, κι από δω και πέρα θα νιώθετε σε κάθε σας βήμα τη λαϊκή οργή!