ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ: Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ!

Σκανδαλώδης θεωρήθηκε –και πολύ σωστά!- η απόφαση της εισαγγελέως να ασκήσει διώξεις στους συλληφθέντες αναρχοκομμουνιστές του Κουκακίου μόνο για κάτι πλημμεληματάκια, κι όχι για κακουργήματα. Μήπως όμως δεν ήταν και τόσο σκανδαλώδης;

Μετά το θόρυβο που ξέσπασε, σήμερα η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι η δίωξη ασκήθηκε για πλημμελήματα κι όχι για κακουργήματα, βασιζόμενη στα στοιχεία που είχε η σχηματισθείσα από την αστυνομία δικογραφία!

Κατηγορώντας έτσι την αστυνομία, ότι ΑΠΕΚΡΥΨΕ στοιχεία που θα επέβαλλαν διώξεις για κακουργήματα, προφανώς για να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ τους κατηγορουμένους και να πέσουν στα «μαλακά».

Σ’ αυτό, να προσθέσουμε και το γεγονός ότι η χθεσινή αναβολή των δικών και η απελευθέρωση των κρατουμένων, έγινε πάλι με υπαιτιότητα της αστυνομίας, καθώς απουσίαζαν από το δικαστήριο όλοι οι αστυνομικοί μάρτυρες κατηγορίας – προφανώς κατόπιν «υπόδειξης» από την υπηρεσία τους!

Και βέβαια, είναι τουλάχιστον ΑΦΕΛΗΣ όποιος πιστεύει ότι επρόκειτο για… λάθος της αστυνομίας, κι όχι για εσκεμμένη ενέργεια! Καθότι, όπως έχουμε εξηγήσει, το «παιχνίδι»  ΜΑΤ-«αντιεξουσιαστών» είναι στημένο για τον αποπροσανατολισμό του ελληνικού λαού από τα πραγματικά του προβλήματα!