ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ

Ξεπερνώντας την επικαιρότητα, τα ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία πλέον «βαφτίζονται» και απασχολούν τα ΜΜΕξαπάτησης, που εξακολουθούν ασύστολα να αβαντάρουν την κυβέρνηση των Κούληδων, ας κάνουμε μία πολιτική αποτίμηση, των όσων η καθημερινότητα αποτυπώνει, στο μυαλό και το θυμικό του κάθε νοήμονος (sic), ενσυνείδητου πολίτη (sic).

Στην «πολιτική» ζωή του τόπου, πέρα από τις φαινομενικές διαφορές και τους κοινοβουλευτικούς ή επικοινωνιακούς καυγάδες μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, δηλαδή των συνενόχων για την σημερινή κατάντια του Έθνους και του Λαού μας, δεν μπορεί και δεν πρέπει να μας δημιουργείται η παραμικρή αμφιβολία ότι στα φλέγοντα ζητήματα υπάρχει πολιτική omerta.

Δεν υπάρχει, παρά ένα και μόνο ζητούμενo, θα συνεχίσουμε ως Έθνος και Λαός να υπάρχουμε, να ονειρευόμαστε και να ελπίζουμε; Το όχι δεν το εξετάζουμε γιατί θα σήμαινε αυτοκτονία και ως εκ τούτου απορρίπτεται…

Αν ναι όμως και θέλουμε, ως Έλληνες, απόγονοι Ηρώων και Φιλοσόφων να οδηγήσουμε την Πατρίδα στην Εθνική Ανάταση και ανασυγκρότηση, ποιοι θα μπορούσαν να τη διασφαλίσουν;

Μήπως οι σημερινοί εξουσιαστές μας, οι ξενόδουλοι νεοφιλελέδες ή μήπως οι νεομπολσεβίκοι που τα έργα και οι ημέρες τους είναι πρόσφατη δραματική εμπειρία? Αμφότεροι, όπως και κάθε άλλη κοινοβουλευτική παρουσία αποδεικνύονται ενεργούμενα της νέας τάξης πραγμάτων.

Από τη μία οι εκσυγχρονιστές του άκρατου νεοφιλελευθερισμού, του ξεπουλήματος της Εθνικής δημόσιας περιουσίας και από την άλλη, οι αμερικανοκομμουνιστές, οι θαμώνες των καφέ των εξαρχείων, οι μπαμπάδες των μπαχαλάκηδων με τα armani και τα burberry?

Για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, και οι δύο παραπάνω πολιτικές συνομοταξίες είναι ΕΧΘΡΟΙ της Πατρίδας και του Λαού μας. Και δεν διαχωρίζουμε ούτε τη φράξια με τους εθνικοπατριώτες της «μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης», αυτής που παρέδωσε τα πάντα στη μαρξιστική πανούκλα και κάνει μπίζνες μαζί τους, αδιαφορώντας για το αν το δηλητήριο που χύνουν, μολύνει το Αίμα της Ελληνικής Νεολαίας και ακυρώνει οτιδήποτε Ελληνικό και Πατριωτικό. Και δίπλα τους βάζουμε οποιοδήποτε γραφικό εθνικοπατριώτη τα δείγματα πολιτικής του οποίου είναι πρόσφατα και αναγνωρίσιμα.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ανακάμπτει , θα ξανασηκωθεί και θα αποδείξει, πρώτα με τους αγώνες του στο πεζοδρόμιο, πως παραμένει η ΜΟΝΑΔΙΚΗ εναλλακτική Εθνική επιλογή, για αντίσταση, ανατροπή, και ΕΘΝΙΚΗ ανάταση και ανασυγκρότηση. Για να ξαναβρεί ο σημερινός, φοβισμένος, απαισιόδοξος νεοέλληνας τη δύναμη να παλέψει για να ξανακερδίσει όσα του στέρησαν οι εχθροί και οι «φίλοι» που ο ίδιος επέλεγε να διαχειριστούν τις τύχες του…

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, η Χρυσή Αυγή, με οδηγό τον Αλύγιστο Αρχηγό μας είναι και παραμένει η ΜΟΝΗ και αυταπόδεικτη ελπίδα για το Έθνος και το Λαό μας…

Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών ήταν, είναι και θα είναι ο φάρος της ελπίδας και η προοπτική για ένα αύριο αντάξιο της Ιστορίας και του Πολιτισμού της αιώνιας Πατρίδας μας γιατί ξέρουμε και ακολουθούμε το δικό μας δρόμο, το δρόμο της Πίστης και του Αγώνα.

Ζήτω η ΝΙΚΗ!

ΚΙΜΩΝ ΡΩΜΑΝΟΣ