ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΣΤΑΝ! «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΣΕ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Η κατακόρυφη αύξηση των βανδαλισμών σε χριστιανικούς ναούς τελευταία, αποτελεί σημείο των καιρών…

Έτσι κι αλλιώς ο Κούλης Μητσοτάκης βλέπει την μετατροπή της Ελλάδος σε «πολυπολιτισμική» κοινωνία  και δηλώνει «υπερήφανος» Ιδού όμως και οι συνέπειες:

Στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού της Παναγίας Δεξιάς στην Καμάρα Θεσσαλονίκης, «προσφυγάκια» που συχνάζουν έξω από την εκκλησία και έχουν αναπτύξει παραβατικές συμπεριφορές, τον τελευταίο καιρό έχουν βαλθεί να καταστρέψουν τη συγκεκριμένη εικόνα. Και το κάνουν, ξανά και ξανά. Κάθε φορά που οι καλόγριες την αγιογραφούν, αγόγγυστα, από την αρχή. 

Τελευταία επίθεση στο εικόνισμα ήταν στις 6 Δεκεμβρίου. Η επαναγιογράφιση είναι διαδικασία που απαιτεί χρόνο, και γι’ αυτό η εικόνα δεν επανέλθει ακόμα στην αρχική μορφή της.

Η νεωκόρισσα επισημαίνει πως ο χώρος έξω από το Ναό έχει γίνει στέκι λαθρομεταναστών, όλες τις ώρες της μέρας. Χωρίζονται σε πηγαδάκια, συχνά τσακώνονται μεταξύ τους και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν βγει μαχαίρια. Οι Θεσσαλονικείς αποφεύγουν να περνούν από το σημείο τις νυχτερινές ώρες, ακόμα και να επισκέπτονται την εκκλησία, από φόβο μη δεχθούν επίθεση.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για τη δεύτερη, μεγαλύτερη εκκλησία της συμπρωτεύουσας μετά τον Άγιο Δημήτριο. 

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει η γυναίκα, οι λαθρομετανάστες δεν μένουν μόνο στο βανδαλισμό της εικόνας. Μπαίνουν στην εκκλησία και ληστεύουν τους πιστούς, αρπάζοντας ο,τι τους είναι εύκολο, κινητά, πορτοφόλια, ενώ δεν έχουν διστάσει να κλέψουν μέχρι και τα ασημένια καντήλια του ναού.

Η δράση τους δεν σταματά εκεί. Σχεδόν συστηματικά, αφοδεύουν μέσα στο παρεκκλήσι, κάτι που, κατά τη νεωκόρισσα, κάνουν και σε άλλους ναούς.  Όταν, δε, βγαίνει να καθαρίσει τις εξωτερικές σκάλες, συχνά τη φτύνουν.

Αυτό είναι το νέο «πολυπολιτισμικό» Ελλαδιστάν των Κούληδων – και των Μπουμπούκων, και των Βορίδηδων, και των Κυρανάκηδων, και των Πλεύρηδων, και των Μπογδάνων και λοιπών… «εθνικοφρόνων»!

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή θα λέτε και θα κλαίτε, πατριώτες!

Κ.Π.