Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ… «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ» ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΦΙΣΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ!

Αφίσες της πρωτοβουλίας «Αφήστε με να ζήσω», στα πλαίσια καμπάνιας κατά των αμβλώσεων, αναρτήθηκαν σε σταθμούς του ΜΕΤΡΟ και προκάλεσαν την οργή «προοδευτικών» και «εθνικοφρόνων», γιατί τις κρίνουν… «σκοταδιστικές» και τους θυμίζουν… Ιράν!  Οι αφίσες – μήνυμα υπέρ της ζωής αναφέρουν τα εξής: «Ήξερες ότι από την 18η ημέρα κτυπά η καρδιά του; Από την 42η μέρα ανιχνεύονται εγκεφαλικά κύματα; Από την 8η εβδομάδα όλα τα όργανά του έχουν δημιουργηθεί; Από την 10η εβδομάδα νοιώθει πόνο. Διάλεξε τη ζωή».
Στο κάτω μέρος της αφίσας, αναγράφεται: «Διάλεξε τη Ζωή. Κίνημα υπέρ της Ζωής».

Το όλο θέμα ανέδειξαν οι λεγόμενοι «προοδευτικοί», που απαίτησαν την άμεση απόσυρσή τους, κι έσπευσαν αμέσως οι καλούμενοι «εθνικόφρονες» (αυτές οι σαπίλες της νεοελληνικής κοινωνίας!) να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις τους, καθότι είναι η ίδια φάρα!

Έτσι, με απόφαση του νυν υπουργού Μεταφορών και… μέλλοντος πρωθυπουργού της Ελλάδος (αυτό είναι σιγουρότατο, με τόσα ζώντα ζώα που ψηφίζουν!) Καραμανλή του νεωτέρου, αποφασίστηκε να κατέβουν αμέσως οι αφίσες! Επιπλέον, ο… μέλλων πρωθυπουργός κάλεσε την διοίκηση της ΣΤΑΣΥ να του δώσει… εξηγήσεις, γιατί επέτρεψε την ανάρτησή τους!!! Μάλιστα, πέταξε το «μπαλάκι» στον… ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ είχε οριστεί επί των ημερών του!

Ιδού η πραγματικά κατάπτυστη ανακοίνωση του υπουργείου των Κούληδων:

«Ο έλεγχος και η έγκριση του περιεχομένου των διαφημίσεων που αναρτώνται στους χώρους του Μετρό, είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της διοίκησης της ΣΤΑΣΥ. Την αρμοδιότητα αυτή οφείλει να την ασκεί με υπευθυνότητα και κοινωνική συνείδηση.
Η καμπάνια που ξεκίνησε σήμερα εναντίον των αμβλώσεων για την οποία το αρμόδιο Υπουργείο και η Κυβέρνηση δεν είχαν την παραμικρή ενημέρωση, ανεξάρτητα από την προσωπική άποψη που δικαιούται ο καθένας να έχει, στρέφεται εναντίον ενός απολύτως κατοχυρωμένου και αναμφισβήτητου δικαιώματος των γυναικών. Οι καμπάνιες που γίνονται στους δημόσιους χώρους δεν πρέπει να διχάζουν την κοινή γνώμη ούτε ασφαλώς να προσβάλουν γυναίκες που έχουν αναγκαστεί να κάνουν μια τέτοια δύσκολη επιλογή στη ζωή τους.
Για το λόγο αυτό, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών κάλεσε τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ να εξηγήσει το σκεπτικό με το οποίο επέτρεψε μια τέτοια καμπάνια και ζήτησε να εξαντληθεί κάθε περιθώριο για να κατέβουν το συντομότερο οι αφίσες από τους χώρους του Μετρό».
Καταλάβατε τώρα τι ανθελληνικό σκυλολόι κυβερνά την Πατρίδα μας, ή όχι ακόμα;