ΕΝΑ ΝΑΥΑΓΙΟ, Ο «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ» ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Σε τηλεπαράθυρο βρισκόταν ο Μπουμπούκος, όταν έγινε γνωστή η είδηση ενός τραγικού ναυαγίου νοτιοδυτικά των Παξών, καθώς σκάφος που μετέφερε λαθρομετανάστες βυθίστηκε.

Αμέσως πήρε το λόγο, κι αφού χλεύασε τους δύστυχους ναυαγούς που έδιναν μάχη με τα κύματα, λέγοντας «φαντάσου πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι που γνώριζαν ότι λειτουργεί και το 112», κατέληξε πως «εδώ έχουμε πέσει θύμα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας».

Για το ότι είναι απάνθρωπος, δε χωράει καμμιά αμφιβολία. Κι όχι μόνο με τους ατυχείς λαθρομετανάστες –τα μεγαλύτερα θύματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων!- που θαλασσοπνίγηκαν, αλλά και με τους Έλληνες! Τους οποίους φόρτωσε με Μνημόνια δυστυχίας –οδηγώντας χιλιάδες στην αυτοκτονία!- και για τους οποίους προ ολίγων μόλις ημερών απεφάνθη πως «μπορούν να επιβιώσουν με 200 ευρώ το μήνα»!

Όσον αφορά τώρα την «προσπάθεια αλλοίωσης της χώρας»… Κατ’ αρχάς, ατυχές παράδειγμα βρήκε, γιατί το σκάφος κατευθυνόταν προφανώς στην Ιταλία κι όχι στην Ελλάδα. Από κει και πέρα, η κατά καιρούς επίδειξη… λαθρομεταναστευτοφαγίας από τύπους σαν τον Μπουμπούκο και οι εν συνεχεία κραυγές των αμερικανομπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η κυβέρνηση των Κούληδων και των μπούληδων «μπήκε και επίσημα στη γραμμή Σαλβίνι – Όρμπαν», είναι το τέλειο «ακροδεξιό» άλλοθι για να καθησυχάζονται οι Έλληνες που αντιδρούν στον εποικισμό της χώρας –νησιωτικής και ηπειρωτικής- που εφαρμόζει η κυβέρνηση που υπηρετεί ο Μπουμπούκος κατόπιν συμφωνίας με τον Σόρος!

(ΥΓ): Εις ότι αφορά τη «γραμμή Σαλβίνι – Όρμπαν», ατυχέστατο το παράδειγμα της γελοίας Γεροβασίλως, καθώς οι δύο αυτοί πατριώτες ηγέτες δεν ευθύνονται για τον θάνατο ούτε ενός λαθρομετανάστη! Ίσα-ίσα, κατά την περίοδο που συγκυβερνούσε την Ιταλία ο Σαλβίνι, μειώθηκαν θεαματικά οι πνιγμοί στην Μεσόγειο, γιατί μειώθηκαν και οι ροές προς την Ιταλία!