ΧΑΡΙ – ΜΕΓΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ «ΔΟΥΛΕΙΑ» ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ…

Γράφει ο Κίμων Ρωμανός

Όλο και περισσότερο τα ΜΜΕ, σε όλο τον κόσμο, στην Ευρώπη και στην Ελλάδα των μνημονίων, των Αλέξηδων και των Κούληδων, αντί να ασχολούνται, με τα ουσιαστικά προβλήματα των λαών τους ασχολούνται προσφάτως με το στόρυ της αποχώρησης του πριγκηπικού ζεύγους, από την πολιτική και τη διαδοχή του βασιλικού θρόνου.

Ξεπερνώντας την τεταρτοπέμπτη σειρά διαδοχής του εν λόγω πρίγκηπα (sic) και της πιθανότητας να στεφθεί βασιλέας του Ηνωμένου Βασιλείου (ούτε σε τέσσερις ζωές…), αναρωτιόμαστε για τους λόγους της πρεμούρας των ΜΜΕ να ασχολούνται τόσο επισταμένα, με ένα θέμα που, στην καλύτερη περίπτωση, μόνο ενδιαφέρον φτηνής σαπουνόπερας έχει.

Η απάντηση είναι προφανής:

Το παγκόσμιο πόπολο, πρέπει να ασχολείται, με «άρτον και θεάματα», αντί να ενδιαφερθεί για τα φλέγοντα και τα σημαντικά, που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα και το μέλλον των Εθνών και των Λαών του.

Κοντολογίς, πέρασαν σε δεύτερη-τρίτη σειρά ενδιαφέροντος, η δολοφονία του εμβληματικού στρατηγού Σουλεϊμανί, από τα χέρια του παγκόσμιου δυνάστη και από την άλλη η στυγερή, «από λάθος» δολοφονία (προφανώς για αντίποινα), 176 αθώων ανθρώπων. Στα δικά μας, η ανεπάρκεια της κυβέρνησης των Κούληδων να αντιμετωπίσουν την έξαρση της τούρκικης προκλητικότητας και η αναμενόμενη αποτυχία της στην αντιμετώπιση της συνεχιζόμενης λαίλαπας της λαθρομετανάστευσης και της υποταγής της στους έξω αφέντες της, ελάχιστα προβάλλονται! Η αβάντα των πληρωμένων κονδυλοφόρων (εντύπων και ηλεκτρονικών), στους υπαλλήλους των ξένων αφεντάδων, συνεχίζεται…

Το ερώτημα για τον μέσο ψηφοφόρο παραμένει… Έως πότε κακομοίρη θα τρως το σανό που σου σερβίρουν;;;

Υ.Γ. Κι εμείς συμπάσχουμε για το αύριο του Χάρυ και της Μέγκαν… κι αν θα έχει αύριο η υπέροχη πριγκιπική οικογένεια.