ΟΥΑΟΥ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ… FREE ΕΞΑΡΧΕΙΑ! ΜΑ ΔΕΝ ΤΑ… ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι έξω από το αστυνομικό τμήμα, κάτοικοι των Εξαρχείων, για τα καθημερινά περιστατικά ανομίας που συμβαίνουν στην περιοχή τους.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν πως βιώνουν οι ίδιοι: «Στις οδούς Καλλιδρομίου, Ερεσσού, Εμμ. Μπενάκη και στους γύρω δρόμους, όπως όλοι καλά ξέρουμε, διάφοροι σπάζουν αυτοκίνητα και κλέβουν αντικείμενα από αυτά, καθημερινά και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Τα αυτοκίνητα είναι τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών. Τα κρούσματα έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό χωρίς οποιαδήποτε κίνηση προστασίας μας από την αστυνομία, η οποία γνωρίζει πολύ καλά τι γίνεται, έχει μάλιστα και φωτογραφίες δραστών. Επίσης, επιθέσεις και ληστείες ανθρώπων, κατοίκων και επισκεπτών κατατρομοκράτησή του με μαχαίρια και ψαλίδια εμφανίζονται όλο και συχνότερα.
Επί πλέον, ναρκωτικά και λαθρεμπόριο τσιγάρων γίνονται ανοιχτά και δεν βλέπουμε να παρεμβαίνει η αστυνομία…».

Αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα, την οποία επιχειρεί να καλύψει η κυβέρνηση των… «εθνικοφρόνων» με συχνές επικοινωνιακές παραστάσεις δήθεν «πάταξης της ανομίας» και παραπλανητικά πανηγυριτζήδικα δημοσιεύματα δημοσιογραφικών παπαγάλων για… «Free Εξάρχεια», προς εντυπωσιασμό του κόσμου που καταπίνει αμάσητο ότι του σερβίρουν!