ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ, «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ»: 12 ΝΕΚΡΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΕ ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ

Το ότι οι ανθέλληνες νεοταξίτες θέλουν να επιβάλλουν ξένα σώματα για να τα χρησιμοποιήσουν σαν δούρειο ίππο ώστε να εξαλείψουν ελληνισμό και ορθοδοξία από την ιερή μας γη είναι γνωστό.

Το πόσο τους ενδιαφέρουν οι «πρόσφυγες» και «μετανάστες» είναι και αυτό γνωστό. Καθόλου, και αυτό αποδεικνύεται από την αδιαφορία τους γι αυτούς τους ανθρώπους (που στην ουσία είναι και αυτοί θύματα) όταν συμβαίνει ένα τραγικό γεγονός όπως το παρακάτω:

Σκάφος στο οποίο επέβαιναν δεκάδες αλλοδαποί βυθίστηκε υπό άγνωστες συνθήκες στους Παξούς με 12 νεκρούς μέχρι στιγμής. Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην περιοχή συνεχίζεται από στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Πρόκειται βεβαίως για εν ψυχρώ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, με δράστες όλους αυτούς τους αληταράδες που παριστάνουν στα λόγια τους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους», που, σε αγαστή συνεργασία με τους εγχώριους και ερντογανικούς λαθροδιακινητές προσελκύουν τους δύστυχους όλου του κόσμου στην Ελλάδα, για να τα παίρνουν από τον Σόρος και να ξεκοκαλίζουν τα κοινοτικά κονδύλια που προορίζονται για τους δύστυχους!

Κ.Π.