ΠΙΣΩ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΟ 2 ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΝΟ 1; ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ!

Έγινε λίγο νωρίτερα η συνάντηση των δύο Κούληδων (Μητσοτάκη και Βελόπουλου), στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών (αρχηγίσκων!) για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του Κούλη Νο 1 στην Αμέρικα και την πορεία των εθνικών θεμάτων γενικότερα. 

Κι όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, το λαμόγιο που ψήφισαν κάποιοι μπατριώτες για να κάνει… εθνική αντιπολίτευση, δεν είπε κουβέντα για την ξεφτίλα του Κούλη Νο 1, να μιλάει ο Τραμπ στους δημοσιογράφους για το Ιράν κι εκείνος να κάθεται να τον κοιτάει σα… χάνος, γι’ αυτό που είπε στον κοσμοκράτορα, ότι «η Ελλάδα είναι ο πιο προβλέψιμος σύμμαχος των Αμερικανών», γιατί καυχήθηκε πως εφαρμόζει πιστά την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, ή για το άλλο, πως «δεν επιδιώκουμε να αποκλείσουμε οποιονδήποτε από την ενεργειακή συνεργασία στην Ανατολική Μεσόγειο». Το μόνο που ρώτησε ο Κούλης Νο 2 για την επίσκεψη στην Αμέρικα, ήταν το «πώς ήταν η Αμερική;», για να πάρει την λακωνική απάντηση από τον Κούλη Νο 1: «εντατικό διήμερο».

Του έθεσε όμως ο Κούλης Νο 2 το θέμα του… αντικαπνιστικού νόμου, επισημαίνοντας πως «οι καταστηματάρχες κάνουν παράπονα».

Κατά τα άλλα, δεν απέκλεισε να γίνει ουρά της Νουδούλας και στο θέμα του εκλογικού νόμου, δηλώνοντας 

πως θα μελετήσει την κυβερνητική πρόταση και στη συνέχεια θα εκφράσει άποψη, ούτε και στο θέμα του νέου προέδρου της δημοκρατίας, δηλώνοντας ότι αν δεν ξέρει ακριβώς το πρόσωπο δεν μπορεί να τοποθετηθεί.

«Εθνική αντιπολίτευση» να σου πετύχει!

(ΥΓ): Λαμόγια ψηφοφόροι του, να χαίρεστε τον αρχηγό σας, που είναι σαν τα μούτρα σας!