ΤΟ… ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΠΙΕΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ… «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ»: ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ! ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ-ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Με σχετικά αργούς ρυθμούς και στη… ζούλα προχωράει τελευταία ο εποικισμός-εξισλαμισμός της χώρας, από την κυβέρνηση των… «εθνικοφρόνων». Σύμφωνα με τις… κακές γλώσσες, η καθυστέρηση οφείλεται σε θερμή παράκληση των βουλευτών επαρχίας της Νουδούλας, για να μπορέσουν να κάνουν γιορτές στις εκλογικές τους περιφέρειες, χωρίς διαμαρτυρίες και… γιούχα. Κι ότι μετά την εορταστική περίοδο, ο εποικισμός-εξισλαμισμός θα επιταχυνθεί, για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος!

Πάντως, υπάρχουν και κάποιοι πολύ… βιαστικοί, που δεν παίρνουν χαμπάρι από γιορτές και τέτοια. Είναι τα πιο πιστά σκυλιά του Σόρος και της CIA στην Ελλάδα, τα κουκούδια, τα οποία απαιτούν άμεση συμμόρφωση με τις διαταγές των παγκόσμιων αφεντικών! Ιδού η σχετική είδηση: 

«Ο Θ. Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος τους ΚΚΕ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας και ειδικό συντονιστή για το προσφυγικό Αλκ. Στεφανή, ζήτησε από την κυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα απεγκλωβισμού των χιλιάδων εγκλωβισμένων προσφύγων και μεταναστών, που βρίσκονται τώρα στα νησιά του Βορειανατολικού Αιγαίου. Συγκεκριμένα έθεσε το αίτημα η κυβέρνηση να ναυλώσει αμέσως πλοία και να μεταφέρει προς την ηπειρωτική χώρα και σε αξιοπρεπείς χώρους όλους τους υπεράριθμους πρόσφυγες και μετανάστες των ΚΥΤ».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

(ΥΓ): Το παλάτι του Περισσού, δεν είναι «αξιοπρεπής χώρος» για να μεταφερθούν εκεί τα υπεράριθμα «προσφυγάκια» απ’ τα νησιά; Γιατί άραγε δεν το διαθέτουν γι’ αυτό το σκοπό τα… υπερευαίσθητα συντρόφια, για να δώσουν και το… καλό παράδειγμα; Για να μην πούμε για τα σπίτια τους, τα οποία κρατάνε ερμητικά κλειστά για τα «προσφυγάκια»!