ΣΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΑΠΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ!

Δεν έχει καμμία όρεξη να τον δει, γιατί προφανώς τον έχουν πληροφορήσει ότι είναι πιστός δούλος της κοσμοκρατορίας, που δε φέρνει ποτέ αντιρρήσεις σε καμμιά διαταγή που λαμβάνει από τον πρεσβευτή – Ύπατο Αρμοστή Πάιατ (ή αν αυτός κωλύεται, από τον… κηπουρό της αμερικάνικης πρεσβείας), αλλά είναι υποχρεωμένος να βλέπει που και που και τοιούτους «ηγέτες»! Μιλάμε για την επικείμενη συνάντηση του Τραμπ με τον Κούλη, την οποία αν μπορούσε θα απέφευγε ο κοσμοκράτωρ.

Όπως την απέφυγε τον περασμένο Σεπτέμβριο, κατά την επίσκεψη του Κούλη στις ΗΠΑ για την σύνοδο του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή, με πρόσχημα το αίτημα για την παραπομπή του.

Τέλος πάντων, θα μπει στον κόπο να δει αυτό το ΤΙΠΟΤΑ ο Τραμπ και να χάσει το χρόνο του, αλλά αποφάσισε να μην υπάρξει κοινή παρουσία και κοινή συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ, όπως είθισται όταν οποιοσδήποτε ξένος ηγέτης επισκέπτεται τον Λευκό Οίκο.

Μάλιστα, αυτό το πράμα ο Κούλης, θα είναι ο πρώτος πρωθυπουργός της Ελλάδος που θα επισκεφθεί την Ουάσιγκτον και δε θα δώσει την καθιερωμένη κοινή συνέντευξη τύπου με τον Αμερικανό πρόεδρο!

Τόσο πολύ… χεσμένο τον έχει ο Τραμπ, όπως έχει άλλωστε όλους τους δεδομένους των αμερικανικών προτεκτοράτων, που πάνε για να του υποβάλλουν ταπεινά τα… σέβη τους!

(ΥΓ): Δε θα το επιβεβαιώσουμε ποτέ, αλλά είμαστε σίγουροι πως μόλις θα κλείσουν οι κάμερες, θα του πει ο Τραμπ «τι ήρθες εδώ να κάνεις ρε ηλίθιε; Τσακίσου έξω να περιμένεις στον προθάλαμο να δω μια… ταινία κι όταν περάσει κάνα μισάωρο έβγα έξω χαμογελαστός και πάρε δρόμο»!