ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΚΟΥΛΗ: ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ – ΔΗΛΑΔΗ, ΔΩΣΕ ΤΗΣ ΟΤΙ ΖΗΤΑΕΙ!

Δηλώσεις στο κρατικό ΑΠΕ-ΜΠΕ, έκανε μη κατονομαζόμενος «υψηλόβαθμος αξιωματούχος» του Λευκού Οίκου, ενόψει της συνάντησης Κούλη-Τραμπ.

Και πέραν από τα γνωστά και καθιερωμένα, πως η Ελλάδα είναι «πυλώνας σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια», κι ότι «το επίπεδο των διμερών σχέσεων βρίσκεται ίσως στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων ετών» (τα ίδια ακριβώς έλεγαν οι Αμερικανοί και επί ΣΥΡΙΖΑ…), το ενδιαφέρον στις δηλώσεις του είναι εκείνες που αφορούν τις ελληνο-τουρκικές σχέσεις. Όπως είπε, λοιπόν, ο υψηλόβαθμος αξιωματούχος «το κοινό συμφέρον των δύο χωρών είναι να παραμείνει η Τουρκία αγκυροβολημένη στη Δύση». Προφανώς, αυτό θα πει κι ο Τραμπ στον Κούλη.

Το εστί μεθερμηνευόμενον, εσείς που είστε δεδομένοι δούλοι της κοσμοκρατορίας, δώστε στην Τουρκιά ότι θέλει για να μη μας φύγει! Ήτοι, για αρχή συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, «καζάν-καζάν» και μετά βλέπουμε!