Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

Συναγωνιστές τίμησαν την Εορτή των Θεοφανείων και συμμετείχαν στις τελετές για τον καθαγιασμό των υδάτων σε όλη την Επικράτεια.

Κλιμάκιο της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» αποτελούμενο από τους Συναγωνιστές Δημοτικούς Συμβούλους Ηλία Κασιδιάρη και Αθανάσιο Αϊβατίδη παρακολούθησε την δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αεροπαγίτη και την τελετή αγιασμού των υδάτων στην Δεξαμενή.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος κλιμάκιο συναγωνιστών από την Τ.Ο. Πειραιώς του Κινήματος πλαισίωσε τους δημοτικούς σύμβουλους της «Ελληνικής Αυγής για τον Πειραιά», Γρηγόρη Δεμέστιχα και Ιωάννη Λαζόπουλο στον επίσημο εορτασμό των Θεοφανείων στην πόλη του Πειραιά.

Οι συναγωνιστές παρευρέθηκαν τόσο στη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ι.Ν. Αγίας Τριάδος, καθώς και στην τελετή Καθαγιασμού των Υδάτων στο Λιμάνι του Πειραιά. Η «Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά» εύχεται σε όλους τους Έλληνες «Καλή Χρονιά» με υγεία και δύναμη για τους Αγώνες που έρχονται. Η δήλωση του επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για τον Πειραιά» και γραμματέα της Τ.Ο. Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γ. Δεμέστιχα:

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός των Θεοφανείων στην Καλλιθέα, όπου ασφαλώς παραβρέθηκε με ισχυρή παρουσία η δημοτική παράταξη της Ελληνικής Αυγής. Ο επικεφαλής του συνδυασμού, Τρύφων Μπουγάς, με την δημοτική σύμβουλο, Βιολέτα Κασιδιάρη, αλλά και πολλούς ακόμα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού στις περασμένες εκλογές, βρέθηκαν τόσο στον Ιερό Ναό της Παντάνασσας  Καλλιθέας, όσο και στον Αγιασμό των Υδάτων,  που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο του ΚΠΙΣΝ.

Οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα, έγιναν δεκτοί με θέρμη από τους εκπροσώπους του Κλήρου, αλλά και από δημότες που νιώθουν κοντά τους τους Έλληνες εθνικιστές σε όλες τις εκδηλώσεις που αφορούν τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, μα πάνω απ’ όλα στην καθημερινότητα και τα προβλήματά τους.

Μετά το πέρας της τελετής των Θεοφανείων, ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής, Τρύφων Μπουγάς, η δημοτική σύμβουλος, Βιολέτα Κασιδιάρη πλαισιωμένοι από στελέχη της παράταξης, παραβρέθηκαν στην κοπή της πίτας του Δήμου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου. Έτσι είχαν την ευκαιρία ν’ ανταλλάξουν απόψεις και ευχές με πολλούς από τους δημότες για αρκετή ώρα, ενώ είχαν και την δυνατότητα, να ακούσουν και να καταγράψουν τα προβλήματά των κατοίκων που αγκαλιάζουν καθημερινά όλο και περισσότερο των συνδυασμό των Ελλήνων εθνικιστών στην Καλλιθέα!

Συναγωνιστές του Πυρήνος Πατρών συμμετείχαν στον καθαγιασμό των υδάτων στον κεντρικό λιμένα της Πάτρας και στην συνέχεια έψαλλαν τραγούδησαν γεμάτοι περηφάνεια τον εθνικό μας Ύμνο.