Α ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ! Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΟ 2 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΝΟ 1 ΓΙΑ ΤΗΝ «ΟΜΟΨΥΧΙΑ» ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Πριν εκπνεύσει ο νέος χρόνος, ο Κούλης Νο 1 (ο Μητσοτάκης) είχε επιβεβαιώσει με συνέντευξή του στην κυριακάτικη φυλλάδα του… εθνικού μας κουμπάρου, πως ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως οι πολιτικές δυνάμεις τον στηρίζουν στον προδοτικό χειρισμό των ελληνο-τουρκικών, που μοιραία θα καταλήξει σε συνεκμετάλλευση του φυσικού πλούτου του Αιγαίου με τους Τουρκαλάδες. Σας θυμίζουμε την σχετική δήλωσή του: «…Και αφετέρου απολύτως έτοιμοι να δεχθούμε την τελική απόφαση ενός τέτοιου διεθνούς οργάνου. Θεωρώ δεδομένο ότι μια τέτοια πρωτοβουλία θα τύγχανε της στήριξης όλων των πολιτικών δυνάμεων. Είναι απαραίτητο να γίνει. Αν κρίνω από τις δημόσιες τοποθετήσεις των υπόλοιπων κομμάτων, δεν βλέπω να υπάρχει κάποια ουσιαστική αντίρρηση. Διαμορφώνεται, με άλλα λόγια, μια πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία που αναγνωρίζει ότι πρέπει, με κάποιον τρόπο, να λύσουμε τις διαφορές μας με την Τουρκία».

Κι όταν είπε όλοι, εννοούσε βεβαίως και τους… «σούπερ-πατριώτες» του Κούλη Νο 2, του Βελόπουλου.

Γεγονός που επιβεβαίωσε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Κούλης Νο 2, αποφεύγοντας να καταγγείλει την προδοτική πολιτική της κυβέρνησης και μιλώντας για… «ομοψυχία» – στην προδοσία! Ιδού τα αποκαλυπτήρια του… υπερ-μπατριώτη::

Για το 2020, χρειάζεται ομοψυχία. Χρειάζεται ένωση των Ελλήνων. Ενωμένοι οι Έλληνες ποτέ δεν νικήθηκαν. Το 2020, φοβούμαι, ότι θα είναι η χρονιά όπου θα αντιμετωπίσουμε την τουρκική προκλητικότητα, με μεγαλύτερη ένταση.

Εδώ χρειάζεται όλοι οι Έλληνες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και η πολιτική ηγεσία του τόπου να καταλάβει ότι ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα…».

Ασφαλώς και ενωμένοι μπορείτε να κάνετε κάθε είδους προδοσία, που ελλείψει αντιλόγου θα θεωρηθεί κι από πάνω… εθνική πολιτική! 

Καταλάβατε τώρα γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να μείνει εκτός βουλής η Χρυσή Αυγή και να μπει αυτό το λαμόγιο;