«ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ» ΤΖΗΜΕΡΟΣ: ΕΙΜΑΙ ΑΘΕΟΣ ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΗΣ!

Επειδή τα συστημικά μέσα προωθούν μανιωδώς ως νέο… εθνοσωτήρα –και μάλιστα… «ακροδεξιό»- τον καρπαζοεισπράκτορα Τζήμερο και υπάρχουν σε τούτη τη χώρα πολλά κορόιδα που καταπίνουν αμάσητο ότι τους σερβίρουν τα ΜΜΕ, οφείλουμε να πούμε κάτι πραγματάκια περί αυτού του νέου… «φρούτου».

Ας αναφερθούμε, λοιπόν, στις θρησκευτικές του πεποιθήσεις…

Δε θα αναφερθούμε σε παλαιότερα δημοσιεύματα στα οποία του ετίθετο το ερώτημα αν είναι μάρτυρας του Ιεχωβά –τα οποία δεν διέψευσε- αλλά θα δούμε τι δηλώνει ο ίδιος σχετικά με τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις!

Εξόχως διαφωτιστικό είναι σχετικό άρθρο του υπό τον ειρωνικό τίτλο «Ο Θεός να βάλει το χέρι του!».

Κατ’ αρχάς, ζητά επιτακτικά τον χωρισμό Εκκλησίας – Κράτους και την δημιουργία «λαϊκού κράτους» (άθρησκου), ειρωνευόμενος το ότι το Σύνταγμα της Ελλάδος είναι στο όνομα της Αγ. Τριάδας: «Είμαστε παγκόσμια πρωτοτυπία – στον Δυτικό κόσμο. Το τι πιστεύει ο καθένας είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ. Δεν είναι κάτι που αφορά το συνταγματικό και το νομικό μας πλαίσιο. Στα κοσμικά κράτη όλου του κόσμου (από τις ΗΠΑ μέχρι τη Γαλλία) μια χαρά συνυπάρχουν η παράδοση και το αστικό κράτος. Το ΣΥΝΤΑΓΜΑ δεν θα πρέπει να έχει καμμία αναφορά σε καμμία θρησκεία».

Εν συνεχεία, τάσσεται κατά της μισθοδοσίας του κλήρου από το κράτος και υπέρ της κατάργησης του θρησκευτικού όρκου:

«Είμαι κατά του να μισθοδοτούνται οι ιερείς από τον φορολογούμενο, διότι δεν έχει καμμιά υποχρέωση ο πολίτης να πληρώνει για τους θρησκευτικούς λειτουργούς ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ. Είμαι κατά του θρησκευτικού όρκου, διότι δεν έχει καμμιά δουλειά ο Θεός να ανακατεύεται στο πώς θα κάνει τη δουλειά του ο Γιακουμάτος ή ο Σκουρλέτης».

Αλλά και υπέρ της κατάργησης της ορθόδοξης εκπαίδευσης των Ελληνόπουλων, με το μάθημα των Θρησκευτικών:

«Είμαι υπέρ της διδασκαλίας του μαθήματος της θρησκειολογίας στα σχολεία διότι οι μαθητές θα πρέπει να κατανοούν τα αίτια της θρησκευτικής πίστης, να γνωρίζουν την ιστορία της, να συγκρίνουν και να κρίνουν τις διαφορετικές εκφάνσεις της.

Είμαι κατά του μαθήματος των θρησκευτικών ως κατήχηση, διότι δεν είναι αυτή δουλειά του σχολείου».

Και στον επίλογο του άρθρου του, δηλώνει ξεκάθαρα: «Είμαι άθρησκος, αγνωστικιστής».

Καταλάβατε τώρα γιατί τον προωθούν οι σκοτεινές δυνάμεις;