Ο ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το σάπιο σύστημα θριαμβολόγησε πως τελείωσε με την Χρυσή Αυγή μετά τις εκλογές του Ιουλίου, αλλά παρά τον πόλεμο και τις προδοσίες, η Χρυσή Αυγή στάθηκε στα πόδια της και τώρα επανέρχεται απειλητικά στο πολιτικό προσκήνιο, σύμφωνα με τις καθεστωτικές δημοσκοπήσεις.

Προκύπτει, λοιπόν, η ανάγκη να βγουν στο κλαρί τα διάφορα αναχώματα! Ένα απ’ αυτά είναι και ο Τζήμερος. Ιδρυτής ενός… one man show νεοφιλελεύθερου και άκρως ζητωμνημονιακού μορφώματος των βορείων προαστίων, του οποίου ο αρχηγός μυρίστηκε στην πορεία «ψητό» και το παίζει ολίγον… αντικομμουνιστής και ολίγον… «ρατσιστής» με τους λαθρομετανάστες. 

Προφανώς, πολύ θα ήθελε το σύστημα να υπάρξει αντί της ανεξέλεγκτης Χρυσής Αυγής ένα απόλυτα ελεγχόμενο «ακροδεξιό» κόμμα, τύπου AfD, σκληρά αντιλαϊκού και νεοφιλελεύθερου με… «ξενοφοβικές» όμως θέσεις, για να υπάρχει κάτι που να το διαφοροποιεί φαινομενικά από την «μαμά» Νουδούλα. Για το ρόλο αυτό επελέγη ο Τζήμερος! Ο οποίος, προκαλεί σκοπίμως τους αριστερούς, που τον… καρπαζώνουν, του πετάνε… καφέδες και τον εξευτελίζουν ποικιλοτρόπως, κι αυτός καλεί την… Αστυνομία – σαν τους βουτυρομπεμπέδες στα σχολεία, που αν τους πειράξουν οι συμμαθητές τους φωνάζουν τη… μαμά τους. Και τους αριστερούς όμως τους βολεύει πολύ ένας τέτοιος καρπαζοεισπράκτορας για «αντίπαλος», οπότε όλοι μαζί οι καθεστωτικοί –ψοφοδεξιοί κι αριστεροί- τον διαφημίζουν για να του δώσουν πολιτική οντότητα!

Αυτές τις μέρες, ο καρπαζοεισπράκτορας έγραψε ένα άρθρο υπό τον τίτλο «Θα μιλήσουμε σοβαρά για τη Χρυσή Αυγή;», σε γνωστή ιστοσελίδα υποστηρικτών του Μητσοτάκη, στην οποία βγάζει όλη του τη χολή κατά του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος.

Βέβαια, το άρθρο αυτό δε γράφτηκε τυχαία, αλλά λόγω της επικείμενης πολιτικής επιστροφής της Χρυσής Αυγής, μετά την αθωωτική απόφαση που αναμένεται να υπάρξει στο δικαστήριο. Ιδού: 

«… Και έλαχε στη ΝΔ, που μεθόδευσε τη νομική πατάτα, να τη βγάλει καυτή από τη φωτιά, με την απαλλακτική απόφαση του δικαστηρίου και τα 8 εκατομμύρια ευρώ έτοιμα να μπουν στο ταμείο του Μιχαλολιάκου από την κρατική επιχορήγηση που είχε, λόγω δίκης, παγώσει. Οπότε, φτάσαμε μετά από έναν δεκαετή κύκλο ξανά στην αφετηρία. Η Χρυσή Αυγή με την αναδρομική της προίκα θα κάνει καινούργιο «ντου” καθώς τα πανιά της θα τα φουσκώνει η τραγική διαχείριση του βασικού θέματος της ατζέντας της: της εισβολής του Ισλάμ που ονομάζουμε κατ’ ευφημισμόν «μεταναστευτικό”. «Επιτροπές” του κόμματος, με ελληνικές σημαίες καρφωμένες σε χοντρά στειλιάρια – τεχνογνωσία που δίδαξε το ΠΑΜΕ – θα συμπαρίστανται στους κατοίκους των υποψήφιων για κέντρα υποδοχής περιοχών, ενώ άλλες «επιτροπές” με κατάλληλο σωματότυπο θα υποκαθιστούν την αστυνομία όταν οι αναρχοαυτόνομοι θα σπάζουν βιτρίνες και θα πυρπολούν αυτοκίνητα. Κι επειδή τα 8 εκατομμύρια είναι πολλά λεφτά, Άρη, θα βρεθούν ΜΜΕ και δημοσιογράφοι που θα αρχίσουν να μιλούν με συμπάθεια για τις «δυναμικές παρεμβάσεις” των χρυσαυγιτών στη Σάμο, στην Κω, στη Λέσβο και πολύ σύντομα κοντά σας…».

Καταλάβατε τώρα ποιος είναι ο καημός τους;