ΔΟΜ: Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΕΤΥΧΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑ 94,6%, ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΤΟ 2019! 

Στοιχεία για την ετήσια λαθρομετανάστευση στις χώρες της Ευρώπης έδωσε στην δημοσιότητα ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ). Τα στοιχεία που αφορούν την Ελλάδα έχει συγκεντρώσει ο ΔΟΜ Ελλάδας από τις λιμενικές αρχές σε Λέσβο, Σάμο, Χίο, Κω, Σαμοθράκη, Αλεξανδρούπολη, Σύμη, Φαρμακονήσι και Λέρο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, 60.363 «προσφυγάκια» έχουν εισέλθει φέτος στην Ελλάδα, μόνο δια θαλάσσης και είναι σχεδόν διπλάσιοι (+94,6%) σε σχέση με πέρυσι. Και βέβαια, η συντριπτική πλειοψηφία τους εισήλθε στην Ελλάδα από την ημέρα που έγινε πρωθυπουργός ο εθνικός Εφιάλτης Μητσοτάκης!

Αντιθέτως, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του ΔΟΜ, στις άλλες δύο «πύλες» εισόδου της Ευρώπης, την Ιταλία και την Ισπανία, η λαθρομετανάστευση μειώθηκε περίπου κατά 50% – στην Ισπανία κατά 50,5% και στην Ιταλία κατά 50,7%.

Έχουμε επανειλημμένα εξηγήσει τους λόγους της μεγάλης μείωσης της λαθρομετανάστευσης στις δύο αυτές χώρες και της μεγάλης αύξησής της στην Ελλάδα: εκεί ανεβαίνουν τα ποσοστά των εθνικιστικών κομμάτων, ενώ η Χρυσή Αυγή έμεινε εκτός βουλής, άρα εδώ το πεδίο είναι ελεύθερο!  

Η πλειοψηφία των λαθρομεταναστών μεταναστών προέρχεται από το Αφγανιστάν (24.429/ 42% του συνόλου) και ακολουθούν Σύριοι, Ιρακινοί και Παλαιστίνιοι, ενώ ιδιαίτερα αυξημένη είναι τελευταία και η λαθρομετανάστευση των Σομαλών…

(ΥΓ) 1: Τα στοιχεία ελέγχονται, καθώς σε απόρρητη σχετική έκθεση της Ε.Ε. που δημοσίευσε προσφάτως η γερμανική εφημερίδα Die Welt, ο αριθμός των λαθρομεταναστών που… προτίμησε την Ελλάδα το 2019 (μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου) ανέρχεται σε 68.000.

(ΥΓ): Περίπου 60.000 σύμφωνα με τον ΔΟΜ, 68.000 σύμφωνα με την Ε.Ε., και 100.000 «προσφυγάκια» προέβλεψε προσφάτως πως θα… προτιμήσουν την Ελλάδα μέσα στο 2020 ο Ειδικός Γραμματέας Πρώτης Υποδοχής της κυβέρνησης Μητσοτάκη!