Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ! 

Το έχουμε επισημάνει πολλές φορές, ότι υπό το φόβο της ανόδου στην εξουσία των ενωμένων πατριωτών κι εθνικιστών (Σαλβίνι, Μελόνι και Μπερλουσκόνι), οι νεοταξίτες έχουν αποκλείσει την ιταλική οδό για τα «προσφυγάκια», κατευθύνοντάς τα στην Ελλάδα, όπου το μόνο εθνικιστικό κόμμα που υπάρχει, είναι εκτός βουλής!

Ιδού και οι αποδείξεις…

Στατιστικά στοιχεία για την λαθρομετανάστευση στην χώρα κατά το 2019 έδωσε το ιταλικό υπουργείο Εσωτερικών. Σύμφωνα με αυτά, ο αριθμός των λαθρομεταναστών που έφθασε στην Ιταλία διά της θαλάσσιας οδού μειώθηκε κατά 50% το 2019 σε σύγκριση με τον προηγούμενο χρόνο και κατά 90% σε σύγκριση με το 2017!

Έτσι, από τις αρχές του 2019 έως την 24η Δεκεμβρίου, συνολικά μόλις 11.439 λαθρομετανάστες αφίχθησαν στις ιταλικές ακτές – όσοι αποβιβάζονται μέσα σ’ ένα μήνα στις ελληνικές! Την ίδια περίοδο πέρυσι, ο αριθμός τους ανερχόταν σε 23.210 και το 2017 ήταν 118.914.

Καταλάβατε τώρα πατριώτες ότι είναι ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ να είναι ισχυρή η Χρυσή Αυγή, για να αποτρέπονται εθνικές συμφορές υπό τον φόβο περαιτέρω ενίσχυσής της;