ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΣ… ΣΥΜΜΑΧΟΙ! ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΥΠΕΞ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΛΙΒΥΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Σύμφωνα με το παραμύθι των «ακροδεξιών» παπαγάλων της κυβέρνησης Κούλη (οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν παλαιότερα παπαγαλάκια του Καμμένου…), δεν έχουμε κανένα φόβο από την Τουρκιά, γιατί έχουμε με το μέρος μας Αμερικανούς, Ισραηλινούς και Ευρωπαίους, που θα… καθαρίσουν για πάρτη μας!

Ποια είναι η αλήθεια; Εις ότι αφορά τους πιο μεγάλους από τους… μεγάλους μας συμμάχους, τους Αμερικανούς, οι ελπίδες που καλλιεργούσαν τα παπαγαλάκια πνίγηκαν στις αγκαλιές Τραμπ-Ερντογάν. Εις ότι αφορά τους Ευρωπαίους, ακόμα κι αν ήθελαν να μας συνδράμουν (που δε θέλουν!), έχουν καταστήσει σαφές πως δεν μπορούν! Πάμε τώρα στους σιωνιστές του Ισραήλ…   

Σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Ισραέλ Κατς, ξεκαθάρισε την θέση της χώρας του, σχετικά με την πρόσφατη συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης, δηλώνοντας πως η ισραηλινή κυβέρνηση εναντιώνεται σ’ αυτήν. 

Αλλά δε παρέλειψε να τονίσει προς άρση τυχόν παρερμηνειών, πως το Τελ Αβίβ δεν επιθυμεί να συγκρουστεί με την Τουρκία. Ιδού η δήλωσή του, την οποία καλό είναι να την τρίψουν στα μούτρα τους τα «ακροδεξιά» παπαγαλάκια: «Δεν έχουμε καμία επιθυμία να αναμετρηθούμε με την Τουρκία, ούτε η Τουρκία έχει επιθυμία να αναμετρηθεί με το Ισραήλ».

Αυτά και σκασμός!