ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ «ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Να πάρει η Γερμανία τα λεγόμενα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα» από την Ελλάδα, ζήτησε ο αρχηγός του κόμματος των Πρασίνων, Ρόμπερτ Χάμπεκ. Ο οποίος, προφανώς έχει άγνοια για τις μυστικές συμφωνίες που έχουν υπογραφεί με τους προδότες των Αθηνών!

Του απάντησε για λογαριασμό της φράου Μέρκελ η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Ουλρίκε Ντέμερ και η απάντησή της ήταν βεβαίως αρνητική: «Η γερμανική κυβέρνηση ενδιαφέρεται για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης όλων των ανθρώπων, ιδιαιτέρως των παιδιών. Η Γερμανία και άλλα κράτη, μέσω της Διαδικασίας του Δουβλίνου, υποδέχονται ανηλίκους πρόσφυγες από την Ελλάδα, αλλά το θέμα εδώ είναι να βρεθεί μια ευρωπαϊκή λύση. Δεν μπορεί η Γερμανία να το κάνει μόνη της».

Εν συνεχεία, πήρε το λόγο ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών, Στιβ ‘Αλτερ, που αποκάλυψε ότι η συμφωνία με τους προδότες των Αθηνών είναι να κρατήσουν «προσφυγάκια» και «προσφυγόπουλα» στην Ελλάδα, έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων:

«Τον περασμένο Οκτώβριο ο υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ επισκέφθηκε την Αθήνα. Ως αποτέλεσμα των συνομιλιών με την ελληνική κυβέρνηση, προσδιορίστηκαν από την Ελλάδα συγκεκριμένα μέτρα στήριξης για τους πρόσφυγες, τα οποία εν μέρει έχουν ήδη εφαρμοστεί. Η Ελλάδα υποστηρίζεται τεχνικά και με προσωπικό».

Υποστηρίζεται «τεχνικά»… Δηλαδή οικονομικά! Καταλάβατε τώρα Έλληνες πατριώτες ποιους ανεβάσατε στην εξουσία;