«ΜΑΥΡΑ» ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ! ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΑΛΒΙΝΙ, ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ 10% ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ!

Παρά τις ομολογουμένως φιλότιμες προσπάθειες των διεθνών τυράννων να μην προκαλούν τον ιταλικό λαό (έχουν απαγορεύσει ρητώς και δια ροπάλου την προσέγγιση «προσφύγων» στην χώρα…), ο Σαλβίνι δεν ξεχνιέται!

Έτσι, σε δημοσκόπηση του ιταλικού ινστιτούτου Ixe, η Λέγκα παραμένει πρώτο κόμμα με ποσοστό 30%, αλλά παρατηρείται μια μικρή πτώση της δύναμής της. Δυστυχώς όμως για το σύστημα, την όποια φθορά της Λέγκας δεν την καρπώνεται το… «συνταγματικό» τόξο της Ιταλίας, αλλά το εθνικιστικό – φασιστικό- κόμμα «Αδέλφια της Ιταλίας» της Τζώρτζια Μελόνι, που έχουν ανεβάσει τις δυνάμεις τους στο 10,5%! Το «παζλ» των εθνικών δυνάμεων της αντιπολίτευσης συμπληρώνει το κόμμα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, το οποίο παραμένει σταθερό στο 7%. 

Προφανώς, αυτά τα τρία κόμματα θα συγκυβερνήσουν την Ιταλία μόλις πέσει αυτή η «ανάπηρη» κυβέρνηση και γίνουν εκλογές – θα είναι δε η πρώτη χώρα στην Ευρώπη, στην οποία φασιστικό κόμμα θα ανέρχεται στην εξουσία μετά τον Β΄ Π.Π.!

Από κει και πέρα, το κυβερνών Δημοκρατικό Κόμμα δεν ξεπερνά το 20,2%, οι συγκυβερνώντες των Πέντε Αστέρων έχουν περιοριστεί στο 16% της πρόθεσης ψήφου, ενώ το νέο κόμμα του πρώην πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι «Ζωντανή Ιταλία» εξασφαλίζει μόνο το 3,6% της πρόθεσης ψήφου.

Ας ελπίσουμε να σπάσει σύντομα και η αναλογία 97 προς 3  (97% τα κόμματα του… «συνταγματικού» τόξου – 3% οι εθνικιστές) που διαμορφώθηκε στην Ελλάδα στις τελευταίες εκλογές!