ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ»; ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΔΙΚΗ;  

Η μόνιμη «καραμέλα» που πιπίλιζαν οι… «εθνικόφρονες» της Νουδούλας –από τον Κούλη Μητσοτάκη, τον Μπουμπούκο, τον Βορίδη και λοιπά ηγετικά στελέχη μέχρι και τον τελευταίο κομματάρχη- ήταν ότι υπάρχει… συμφωνία Χρυσής Αυγής-ΣΥΡΙΖΑ, για να καθυστερεί η δίκη! Κι όταν έλεγαν να καθυστερεί η δίκη, εννοούσαν να καθυστερεί η ΚΑΤΑΔΙΚΗ της Χρυσής Αυγής, η οποία υποτίθεται πως ήταν σίγουρη! Με αυτή τη βρώμα, κατάφεραν οι Κούληδες να κερδίσουν ουκ ολίγους πατριώτες, που πίστεψαν την εξωφρενική αυτή θεωρία συνωμοσίας και να τεθεί εκτός βουλής η μόνη πολιτική δύναμη αντίστασης του Ελληνισμού!

Σήμερα, έπεσαν οι μάσκες και κατέρρευσε με γδούπο η θεωρία συνωμοσίας, καθώς η εισαγγελέας πρότεινε την πλήρη απαλλαγή των κατηγορουμένων για την βασική κατηγορία, της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και από κάτι υποτιθέμενες απόπειρες ανθρωποκτονίας – Αιγυπτίων ψαράδων, στελεχών του ΠΑΜΕ και λοιπά. Πρόκειται βεβαίως για προοίμιο της οριστικής κατάρρευσης της σκευωρίας και της πανηγυρικής αθώωσης των στελεχών της Χρυσής Αυγής!

Τώρα τι έχουν να πουν οι… «εθνικόφρονες» – τσιράκια του Σόρος, όπως αποδεικνύεται στην πράξη από τον κυβερνητικό βίο και την πολιτεία τους; Καθυστερούσε ο ΣΥΡΙΖΑ τη δίκη και μάλιστα σε συμφωνία με την Χρυσή Αυγή; Ή μήπως, αν κάποιοι καθυστερούσαν τη δίκη, την καθυστερούσαν για να παραμένει όμηρος ένα ολόκληρο κόμμα; 

Αυτά και σκασμός!