ΣΤΟΙΧΕΙΑ FRONTEX: 57% ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, 43% ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ 42% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΤΑΝ!  

Στοιχεία για την λαθρομετανάστευση στο σύνολο της Ευρώπης τους πρώτους 11 μήνες του 2019, έδωσε η Frontex.

Σύμφωνα με αυτά, στην Ισπανία καταγράφηκε μείωση κατά 57% σε σχέση με πέρυσι, στην Ιταλία επίσης καταγράφηκε μείωση κατά 43%, αλλά αντιθέτως στο Μητσοτακιστάν καταγράφηκε αύξηση κατά 42%!

Μάλιστα, αν αναλυθεί η αύξηση αυτή κατά μήνα, τα ποσοστά της για τους μήνες που ήταν πρωθυπουργός ο εθνικός Εφιάλτης Μητσοτάκης είναι πολλαπλάσια και ξεπερνούν κατά πολύ το 100%!

Αυτό μόνο μια ψευτοδεξιά κυβέρνηση υπό τον Κούλη Μητσοτάκη μπορούσε να το «επιτύχει», ωστόσο μεγάλο ρόλο παίζει και το γεγονός ότι ενώ στην Ιταλία και στην Ισπανία τα εθνικιστικά κινήματα είναι πανίσχυρα και θα κέρδιζαν ακόμα περισσότερο αν υπήρχε κύμα λαθρομεταναστών, καθιστώντας απρόβλεπτες τις πολιτικές εξελίξεις, στην Ελλάδα η Χρυσή Αυγή είναι εκτός βουλής. Άρα, σύμφωνα με τους διεθνείς αφέντες, στην Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα ο κόσμος με την λαθρομετανάστευση, γι’ αυτό την έχουν μετατρέψει σε σχεδόν αποκλειστική πύλη εισόδου λαθρομεταναστών στην Ευρώπη!