Ο ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ, ΤΑ «ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ!

Δηλώσεις για το κύμα της λαθρομεταναστευτικής πλημμυρίδας από τον Έβρο (απ’ όπου, σύμφωνα με τον Μπουμπούκο… «δεν περνάει πλέον κανένας μετανάστης») έκανε σήμερα ο αρμόδιος υπουργός (Λαθρο) Μετανάστευσης, Κουμουτσάκος.

Όπως είπε ο άνθρωπος που λίγο καιρό πριν έριξε την ευθύνη για την λαθρομετανάστευση στις… γεωπολιτικές συνθήκες που επικρατούν στην Μέση Ανατολή: «θα τοποθετηθούν συρματοπλέγματα, θα αυξηθούν οι περιπολίες, οι θερμικές κάμερες αλλά και τα πτητικά μέσα που επιτηρούν την περιοχή. Το σχέδιο βρίσκεται σε εξέλιξη. Δε θα κάνουμε ούτε χιλιοστό πίσω από τη φύλαξη των συνόρων μας».

Παρατήρηση 1η: ξέχασε το… Ζέπελιν!

Παρατήρηση 2η: ούτε οι περιπολίες, ούτε οι θερμικές κάμερες, ούτε τα πτητικά μέσα θα προσφέρουν κάτι, από τη στιγμή που η κυβέρνηση δεν εφαρμόζει τα λεγόμενα “push backs” – την αποτροπή εισόδου των λαθρομεταναστών και την αναγκαστική επιστροφή τους στην απέναντι όχθη. Άρα, η μόνη λύση για να αποτραπεί η λαθρομετανάστευση στον Έβρο είναι ένας φράχτης! Δηλαδή, η ανακατασκευή του υπάρχοντος (που σε πολλά σημεία του είναι… τρύπιος) και η επέκτασή του σ’ ολόκληρη την συνοριογραμμή. Αλλά, αντ’ αυτού ο Κουμουτσάκος μιλάει γενικώς και αορίστως για… συρματοπλέγματα. Προφανώς, η κυβέρνηση των Κούληδων δε φτιάχνει φράχτη, γιατί φράχτες φτιάχνουν στα σύνορα των χωρών τους οι εθνικοί κυβερνήτες, όπως π.χ. ο Όρμπαν και οι φοβικοί ψοφοδεξιοί τρέμουν μήπως η αριστεράντζα τους ταυτίσει μ’ αυτούς. Τα «συρματοπλέγματα» του Κουμουτσάκου, λοιπόν, είναι της ψοφοδεξιάς τα συμπλέγματα!