ΤΡΙΑ… ΜΠΑΜ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΑΞΗ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΑ!

«Νόμος, τάξη και… free Εξάρχεια» είναι το τρίπτυχον της… εθνικοφρόνου κυβερνήσεως Κούλη, αλλά, να, φαίνεται πως κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της… Μητσοτακίας! 

Συνολικά τρεις εμπρηστικές επιθέσεις, σε διάστημα σχεδόν μισής ώρας, έγιναν τα ξημερώματα στο βασίλειο του… νόμου και της… τάξης!

Η πρώτη, λίγο μετά τη 01:00, όταν «άγνωστοι» (αναρχοκομμουνιστές) τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο του διοικητή της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του, στο Χαλάνδρι.

Η δεύτερη επίθεση έγινε στην Κηφισιά, σε καφετέρια που ανήκει σε βουλευτή του κόμματος των… νομοταξιτών  – της Νουδούλας. Εκεί οι «άγνωστοι» τοποθέτησαν γκαζάκια, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.

Και η τελευταία έγινε στις 01:50 τα ξημερώματα, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου μένει δημοσιογράφος του newsit.gr, στην Καλογρέζα, όταν εξερράγησαν τρία από τα τέσσερα γκαζάκια που τοποθέτησαν οι «άγνωστοι». Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας

Τέτοια ανομία, ούτε επί ΣΥΡΙΖΑ!