ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ Ο ΣΑΛΒΙΝΙ, ΣΤΟ 10% ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΛΟΝΙ!

Προ ημερών, αναλύοντας το γιατί έχει γίνει η Ελλάδα η μοναδική πύλη εισόδου λαθρομεταναστών στην Ευρώπη, επισημάναμε τα εξής σχετικά με την παλιά πύλη εισόδου, την Ιταλία:

«Στην Ιταλία, μπορεί να ανετράπη ο Σαλβίνι, αλλά η κυβέρνηση κεντροαριστεράς – 5 Αστέρων δεν έχει τη λαϊκή νομιμοποίηση, άρα είναι επί ξύλου κρεμάμενη κι οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να πέσει! Κι αν πέσει και γίνουν εκλογές, είναι σιγουρότατο ότι θα επιστρέψει πανηγυρικά στην εξουσία ο Σαλβίνι! Κι αυτή τη φορά όχι με τους γελοίους των 5 Αστέρων, που του έβαζαν «φρένο» σε πολλά και διάφορα, αλλά με συμμάχους τον Μπερλουσκόνι και τους φασίστες της Μελόνι. Ατόφιοι φασίστες σε κυβέρνηση χώρας της Ευρώπης – και μάλιστα μετά από εκλογές; «Φτου κακά», για το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας! Για να αποτραπεί, λοιπόν, ένα τέτοιο ενδεχόμενο, οι παγκόσμιοι τύραννοι δεν προκαλούν τον ιταλικό λαό, αποκλείοντας μέχρι νεωτέρας την Ιταλία ως χώρα υποδοχής και παραμονής νέων λαθρομεταναστών!».

Να και η επιβεβαίωση: σταθερά πρώτο κόμμα παραμένει η Λέγκα του Σαλβίνι, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Swg, για λογαριασμό του ιδιωτικού τηλεοπτικού καναλιού La7.
Πιο αναλυτικά, η Λέγκα εξασφαλίζει το 33% της πρόθεσης ψήφου, ενώ το κυβερνών Δημοκρατικό Κόμμα λαμβάνει μόλις 18%. Το δε συγκυβερνών Κίνημα Πέντε Αστέρων δεν ξεπερνά το 15,5%, ενώ το φασιστικό κόμμα Αδέλφια της Ιταλίας λαμβάνει 9,8% και η Φόρτσα Ιταλία του Μπερλουσκόνι το 5,3%.

Ενώ στην Ελλάδα, η Χρυσή Αυγή είναι εκτός βουλής, άρα δεν αποτελεί άμεσο κίνδυνο για τους παγκόσμιους αφέντες, οπότε είναι ιδανική για εποικισμό και ισλαμοποίηση! Καταλάβατε τώρα πως παίζεται το παιχνίδι;