8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 2050 – ΤΟ ΔΕ 36% ΕΞ’ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 65 ΕΤΩΝ! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ!

Άκρως ανησυχητικά είναι τα στοιχεία για το δημογραφικό στην Ελλάδα, καθώς κατά τις εκτιμήσεις του Στέφανου Χανδακά, Μαιευτήρα – Γυναικολόγου, Ιδρυτή & Προέδρου της HOPEgenesis, κατά την ομιλία του στην τελευταία διάλεξη του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας, ο πληθυσμός της χώρας μας θα πέσει στα 8 εκατομμύρια το 2050. Εξ’ αυτών δε των 8 εκατομμυρίων, το 36% θα είναι άνω των 65 ετών!!! Το ποσοστό αυτό αποτελεί ρεκόρ για τη χώρα μας, αν ληφθεί υπόψη ότι τη δεκαετία του ΄70 ήταν 6% και στις μέρες μας υπολογίζεται στο 18-20%. Οι συνέπειες που προκύπτουν από τα δημογραφικά χαρακτηριστικά της χώρας μας έχουν εθνικό, κοινωνικό και οικονομικό χαρακτήρα: Γήρανση του πληθυσμού, μείωση του εργατικού δυναμικού, επιβάρυνση του ασφαλιστικού συστήματος και κατάρρευση του συνταξιοδοτικού συστήματος.

Ποια είναι τα μέτρα που εφαρμόζουν οι νεοφιλελεύθεροι μπούληδες – Κούληδες; Ο εποικισμός της Χώρας με νέους «Έλληνες» εξ’ Ασίας και Αφρικής, απαραιτήτως μουσουλμάνους στο θρήσκευμα! 

Έλληνες, συνταχθείτε με την εθνική πρωτοπορία της Χρυσής Αυγής και αντισταθείτε σήμερα, γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά για δάκρυα!