ΟΡΓΙΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ! ΠΩΣ ΤΑ 214 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΕΓΙΝΑΝ… 88!

Αφού δεν μπορεί ν’ αντιμετωπίσει αλλιώς την αγανάκτηση του κόσμου για την λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα, η κυβερνητική προπαγάνδα επιδίδεται σε όργιο παραπληροφόρησης, εμφανίζοντας πολύ λιγότερα τα «προσφυγάκια» που… προτιμούν καθημερινά την Ελλάδα.

Έτσι, σε μεταμεσονύκτιο –για να το διαβάσουν όσο το δυνατόν λιγότεροι!- δημοσίευμα του πρωτοπαπαγάλου των Κούληδων (protothema.gr), βασιζόμενο σε ΨΕΥΔΗ στοιχεία του Λιμενικού, αναφέρονται τα εξής καθησυχαστικά παραμυθάκια:

«Οι μεταναστευτικές ροές από τα τουρκικά παράλια στα ελληνικά νησιά συνεχίστηκαν και τη Δευτέρα, ωστόσο με σαφώς μικρότερα μεγέθη σε σύγκριση με τους εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες που εντοπίζονταν σε καθημερινή βάση τον Νοέμβριο. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος, τη Δευτέρα εντοπίστηκαν και διασώθηκαν συνολικά 88 άνθρωποι…».

Ποια είναι η αλήθεια; Σύμφωνα με τα στοιχεία του εγκυρότατου «Σταυροφόρου» (αν τολμούν ας βγουν να τα διαψεύσουν οι παλιολινάτσες του Κούλη!), συνολικά 8 βάρκες αποβίβασαν 214 «προσφυγάκια». Έλαβον: ΛΕΣΒΟΣ: Κάτια 5 άτομα, Αγριλιά Κρατήγου 38, Τσόνια 24, Γαββαθάς 50, Άντισσα 40

ΧΙΟΣ: Αεροδρόμιο 11 άτομα

ΚΩΣ: 13 άτομα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: 33 άτομα.

Αυτά, για να μη μας δουλεύουν τα παπαγαλάκια!