ΝΤΟΡΑ: ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΑΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑ-ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

 

Ενώ κυριαρχεί το ερώτημα ποια θα είναι η ελληνική αντίδραση αν ο Ερντογάν Πασάς πραγματοποιήσει τις απειλές του και στείλει ερευνητικό σκάφος (με τη συνοδεία πολεμικών…) νοτίως της Κρήτης και πολλοί και διάφοροι κυβερνητικοί και στρατιωτικοί παριστάνουν τους… πολεμοχαρείς εκ του ασφαλούς, η αδερφή του πρωθυπουργού Ντόρα ξεκαθάρισε την κατάσταση με συνέντευξή της στο ACTION24.

Αφού, λοιπόν, τόνισε ότι με την τελευταία συνάντηση Κούλη – Ερντογάν υπάρχουν «ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας», κι έπλεξε το εγκώμιο του ενδοτικού Δένδια, κι έπειτα μπήκε στο… ψητό:

«Ποια είναι η εναλλακτική πρόταση; Εάν υπάρχει πολιτικός που προτείνει να κατεβάσουμε το στόλο και να πυροβολούμε, γιατί δεν βγαίνει να το πει; Στα θέματα εξωτερικής πολιτικής να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό σου, πριν ανοίξεις το στόμα σου».

Τέλος, είπε πως στην εξωτερική πολιτική «…δεν υπάρχει η λογική μονά – ζυγά δικά μας»!

Γιατί άραγε αυτό μας θυμίζει το διαβόητο «να μην είμαστε μοναχοφάηδες» του Κατρούγκαλου και μας παραπέμπει σε μια συμφωνία «καζάν-καζάν» (μισά-μισά) με τους Τουρκαλάδες, για συνεκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου του Αιγαίου;