Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ… «ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ»!

Τα μαύρα της τα χάλια έχει (και) η δημόσια υγεία στις εποχές των… αρίστων νεοφιλελεύθερων βουτυρομπεμπέδων του Χάρβαρντ, με τις… λαμπρές σπουδές και τα «βαριά» πτυχία. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), «η εφημερία της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου στο “Αττικόν” ξεκίνησε χωρίς ελεύθερα κρεβάτια για εισαγωγές, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αναπτυχθούν τελικά 120 ράντζα για τη νοσηλεία των ασθενών. Η αναμονή στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ξεπέρασε τις 8 ώρες και σε πολλές περιπτώσεις οι συνοδοί έπρεπε να μεταφέρουν οι ίδιοι τους ασθενείς από τμήμα σε τμήμα για τις απαραίτητες εξετάσεις, λόγω ανεπαρκούς αριθμού τραυματιοφορέων και νοσηλευτικού προσωπικού».

Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει επίσης ότι, κατά τη χθεσινή εφημερία ο Αξονικός Τομογράφος ήταν χαλασμένος, όπως επίσης και πολλά καρότσια μεταφοράς ασθενών.
Ναι, αλλά στο «Υγεία» και στα υπόλοιπα ιδιωτικά θεραπευτήρια που πάνε οι νεοφιλελεύθεροι βουτυρομπεμπέδες, είναι όλα μια χαρά! Με τα νοσοκομεία που πάει η πλέμπα θα ασχοληθούμε τώρα;