ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΡΕ! ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ!

Αλήθεια, ποια είναι η προτεραιότητα της κυβέρνησης των «εθνικοφρόνων» στο τομέα της εκπαίδευσης; Την απάντηση στο ερώτημα έδωσε η καθ’ ύλη αρμόδια υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη στη βουλή, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του συριζαίου Φίλη.

Ιδού η αφοπλιστική απάντησή της: 

«Η κυβέρνηση ποτέ δεν υπαναχώρησε από την κατά προτεραιότητα μέριμνα για την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων»!

Κι όπως προσέθεσε η υφυπουργός των «εθνικοφρόνων»: «το υπουργείο υλοποιεί τη δράση “Ένταξη Προσφυγοπαίδων ηλικίας έως 15 ετών”, στο εκπαιδευτικό σύστημα, προϋπολογισμού 17,9 εκατ. ευρώ. Το υπουργείο στηρίζει τις δομές υποδοχής και εκπαίδευσης προσφύγων, με εκπαιδευτικό προσωπικό. Οι προσλήψεις αναπληρωτών για τις ΔΥΕΠ και τις τάξεις υποδοχής, στο τρίμηνο, είναι διπλάσιες σε σχέση με πέρυσι και έχουν εξασφαλιστεί πιστώσεις για το σύνολο του έτους και ήδη προγραμματίζονται προσλήψεις ιδίως για τις νέες τάξεις υποδοχής. Ενδεικτικά στο τρίμηνο έχουν γίνει 1140 προσλήψεις, ενώ πέρυσι, για το σύνολο της χρονιάς οι προσλήψεις ανήλθαν σε 1600. Επίσης ολοκληρώθηκαν 30 προκατασκευασμένες μονάδες προσχολικής ηλικίας εντός των δομών φιλοξενίας, και περισσότερες θα εγκατασταθούν το αμέσως προσεχές διάστημα».
Εύγε «εθνικόφρονες», συνεχίστε έτσι! Γι’ αυτό σας λατρεύουν ο μπάρμπα-Σόρος και η CIA!

(ΥΓ): Έλληνες πατριώτες που προτιμήσατε στις τελευταίες εκλογές την Νουδούλα, αφήνοντας εκτός βουλής την Χρυσή Αυγή, έχετε καταλάβει άραγε το ΕΓΚΛΗΜΑ που διαπράξατε εις βάρος του μέλλοντος του ελληνικού έθνους;