ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΤΡΑΜΠ: ΕΙΜΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΑΡΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ! 

Ομιλία προς την εβραϊκή κοινότητα της Φλόριντα -στην οποία ανήκουν ο δισεκατομμυριούχος Σέλντον Άντελσον και η σύζυγός του Μίριαμ, δύο από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του- απηύθυνε ο παλιάτσος Τραμπ, βάζοντας… χέρι σε όσους σιωνιστές ψήφισαν τους αντιπάλους του στις εκλογές:

«Αρκετοί από εσάς ψήφισαν πρόσωπα της προηγούμενης κυβέρνησης. Μια μέρα θα πρέπει να μου το εξηγήσετε αυτό διότι δεν πιστεύω ότι αυτοί αγαπούσαν πολύ το Ισραήλ».

Εν συνεχεία, ομολόγησε πως είναι ο πιο δουλικός προς τους σιωνιστές που έχει περάσει ποτέ από τον Λευκό Οίκο: «το εβραϊκό κράτος δεν είχε ποτέ καλύτερο φίλο στον Λευκό Οίκο από τον πρόεδρό σας, τον Ντόναλντ Τραμπ», εννοώντας προφανώς την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ και την αναγνώριση της κυριαρχίας του σιωνιστικού κράτους στα Υψίπεδα του Γκολάν, έδαφος που απέσπασε το Ισραήλ από την Συρία κατά τον Πόλεμο των Έξι Ημερών το 1967, τα οποία δεν τόλμησε να πράξει κανένας προκάτοχός του.

Τέλος, ο παλιάτσος αναφέρθηκε στο… ειρηνευτικό σχέδιο για την Μέση Ανατολή (για την απόλυτη κυριαρχία του Ισραήλ στην Μέση Ανατολή…), που έχει καταρτίσει και προωθεί ο γαμπρός του, Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος είναι Εβραίος: «πολλοί θα έλεγαν ότι αυτό είναι ανέφικτο. Λένε ότι είναι η πιο δύσκολη συμφωνία που μπορεί να επιτευχθεί, αλλά αν δεν τα καταφέρει ο Τζάρεντ Κούσνερ, τότε κανείς δεν μπορεί να τα καταφέρει».