ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ –ΑΘΑΝΑΤΟ!- ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ – ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠ’ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Όταν ο Τσίπρας υπέγραψε την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, οι συνήθως πολύ αυστηροί και πολύ απαιτητικοί «δανειστές» έκαναν την πάπια στην μη μείωση των συντάξεων (που είχε ψηφιστεί από τη βουλή και θα ίσχυε από 1/1/2019), στα μερίσματα που μοίραζε ο Τσίπρας σε διάφορες κατηγορίες του πληθυσμού και στους χιλιάδες προεκλογικούς διορισμούς που έκανε. Προφανώς, αυτά είχε πάρει ως αντάλλαγμα για την υπογραφή του στην προδοτική συμφωνία…

Τώρα, μία από τα ίδια συμβαίνει και με τους Κούληδες! Οι οποίοι κατά παράδοση υποστήριζαν τις απολύσεις στο δημόσιο και τώρα ετοιμάζουν χιλιάδες… προσλήψεις!

Σύμφωνα, λοιπόν, με διυπουργικό νομοσχέδιο, με κατεπείγουσες διατάξεις, που κατατέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη βουλή, αφενός μεν προβλέπονται ειδικά επιδόματα σε γιατρούς που θα απασχοληθούν σε hotspots και αφετέρου ορίζεται ότι στην ΕΛΑΣ συνιστώνται 800 οργανικές θέσεις συνοριακών φυλάκων, πάλι για τα hotspots – ενώ σε δεύτερη φάση θα προσληφθούν κι άλλοι 900, για να φτάσουν συνολικά τους 1.700! Μάλιστα, το νομοσχέδιο θα ακολουθήσει κατεπείγουσα διαδικασία, για να ψηφιστεί μεθαύριο Τρίτη.

Παράλληλα, ο κνίτης του Μητσοτάκη Θεοδωρικάκος, μίλησε για την «αναγκαιότητα» περίπου 20.000 προσλήψεων στο –αθάνατο!- ελληνικό δημόσιο, αλλά και για 8.000 προσλήψεις στους ΟΤΑ, για «πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας» 35.000 εποχιακών στους ΟΤΑ από τον ΟΑΕΔ!

Μάλιστα, τόνισε πως «έχουμε συνεννοηθεί με την τρόικα, είναι έξω από τον κανόνα 1 προς 1».

Προφανώς, οι χιλιάδες διορισμοί είναι ένα από τα ανταλλάγματα που έχει πάρει η κυβέρνηση των προδοτών, για την προσέλκυση νέων λαθρομεταναστών και τον εποικισμό – ισλαμοποίηση της χώρας!